EN SPECIELL PRESENT FRÅN L.V…!

Happy lille lördag mina darlings! 

Jag skulle vilja be dig om en tjänst denna sooooliga och fantastiskt vackra Oslo morgon…!  för när jag möter vänner och berättar att jag bloggar igen så märker jag att de inte har fått med sig det så: om du känner någon som du vet brukar titta in här eller kanske någon som du tänker skulle gilla Gizmolina så får du väldigt gärna tipsa de om att bloggen är igång igen och hälsa från mig att de är varmt välkomna till min oas!

Och lille lördag it is och saknaden efter Johanna är enorm men det gör otroligt stor skillnad att vi kan ringas på FaceTime för då känns hon inte så långt borta…  Sen är jag verkligen sååå glad och tacksam över att hon redan trivs så bra och att första middagen tillsammans med familjen (mamma, pappa, 2 bröder och 2 systrar) igår kväll hade varit riktigt, riktigt trevlig. Och idag har de första skoldagen så det blir ännu en spännande dag in England.

Själv ska jag boka höstens första resa idag, till Luleå, där vår älskade fluffiga Gizella som jag håller på att länga ihjäl mig efter varit sedan vi reste tillbaka till Oslo.  Saknaden efter henne blir så annorlunda för det går inte riktigt att FaceTime på samma sätt.. ha, ha. Men jag vet att hon har det hur bra som helst i vårt stora hus och min bror (+ våra bästa grannar) är världens snällaste som tar hand om henne.  Men nu förtjänar hon att jag kommer hem igen så jag har take off nästa vecka.  Och innan jag reser iväg så ska vi på konfirmation så present + wrapping ska fixas och outfit ska planeras. Här i Norge är det tradition att man har på sig bunad (folkdräkt) när man går i konfirmation men jag kommer inte i den vackra Kalix dräkten längre så har spanat in en ny klänning som jag tror blir perfekt så blir nog en liten shoppingtur i solen lite senare…! 🙂

 

Jag älskar utsikten från vårt sovrum och blir lycklig varje morgon då jag drar undan gardinerna och möts av detta för vår gata i stan är så fantastiskt lummig och grön och alla byggnader är så otroligt vackra.

Min nya morgonrutin: FaceTime med min daring in England och som jag skrev i förra inlägget så hade hon med sig en hel del interiör detaljer till sitt rum… Som tex dessa rosa sängkläder (pink makes us happy!) och tavlan har hon målat helt själv! Hon målade 2 tavlor som vi rullade ihop och packade ner i resväskan och de gör verkligen STOR skillnad i rummet och skapar super härlig stämning.  Bamsen shoppade vi på Harrod´s då vi var i London förra året och den gör det där “lilla extra” och sprider happiness! 

Precis innan vi körde iväg till flygplatsen i måndags så fick Johanna en present… Och jag blir lite rörd nu då jag skriver det här för det här är en present från min älskade pappa som gick bort för snart 2 år sedan.  Min pappa älskade att resa! och jag vet hur lycklig han hade varit över att Johanna rest iväg på utlandsstudier så hon fick ett passfodral som en symbol för detta och nu kan detta passfodral följa med Johanna på alla resor resten av hennes liv och påminna henne om sin morfar.

Så här ser det ut!  Johanna öppnade paketet i bilen på väg till flygplatsen… Sen hade jag även gömt några små paket + kort med tänkvärda ord i hennes resväska så igår kväll öppnade hon dom då vi pratade på FaceTime . 

 

Nu önskar jag dig en loooovely och extra festlig dag för det är ju trots allt bara lille lördag en gång i veckan!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

41
Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “EN SPECIELL PRESENT FRÅN L.V…!”

 1. L says:

  Jag tycker du är helt fantastisk och är överlycklig att du bloggar igen!♥

  • gizmolina says:

   Åh nu gjorde du min dag ska du veta !!! Tusen 1000 miljoner TACK för amazing feedback L ! Jag blir så peppad att blogga massor då jag får kommentarer som din !

   Önskar dig en magisk dag vidare ! Stor tacksam kram ! 🙂

 2. Lena says:

  Hade din pappa köpt en present för två år sedan som du gav J nu?

  • gizmolina says:

   Jag köpte presenten häromdagen, men den kommer från min pappa… Känner inte att jag behöver gå in på detaljerna kring detta här. Det är privat.

   Kram!

 3. Barbro says:

  wow ble helt rørt av å lese dette. Du er så flink til å gjøre det koselig , er ikke alltid så mye som skal til for å få prikken over I’en. KJempeglad for at du er begynnt å blogge igjen . Du skaper så mye feel good stemning.

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner TACK för helt fantastisk feedback och fina ord Barbro! Nu blev jag riktigt, riktigt glad ! Att få höra att jag skapar feelgood stämning är den finaste komplimang jag kan få så från hjärtat : TACK !!!

   Önskar dig en magisk kväll ! Stor tacksam klem! 🙂

 4. Lena says:

  Vilken vacker dotter ni har!!
  Och så är jag så glad att du bloggar igen, tjoho 🙂
  That makes ME happy 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *