En splitterny favoritrestaurang!

Allmänt


Jag, en trött Johanna, Alfredo, Lene & Mathilde. Jag har på mig min klänning från Top Shop över vita byxor från Filippa K, väska från Accessorize och örhängen från Julie Sandlau.

Phuket kl.01.00, natt mot lördag.

Våra vänner Lene & Co har en vän som heter Alfredo (i mitten på bilden) och denna mann har jag fått förmånen att lära känna under veckan som gått. Första gången jag mötte honom var på en middag i söndags och sen har han visat oss “the best of Phuket town” (som jag ska skriva om i ett helt eget inlägg) OCH – igår kväll besökte vi den restaurang där han jobbar som general manager.

Restaurangen heter “HungFat´s” och är en helt splitter ny “chinese restaurant”. Den öppnade för ca 1,5 månad sedan och drivs av samma mann som även äger Phukets kända restauranger: “Bann Rim Pa”, “Joe´s Downstairs”, “Da Maurizio” samt “Joe´s South”.

Thumbnail
Restaurangen har live band varje kväll som spelar latin/brazilian/jazz & blues. De spelar på 2:a våningen och vi som sitter på 1:a kan se dem på de skärmar som skymtar i bakgrunden.

Stället var imponerande snyggt inrett med coola detaljer och maten var FANTASTISK!  🙂

Nu är det dags för mig att krypa ner i sköna sängen så jag får säga God natt, sov gott & vi ses i morgon! ♥

P.S missa inte weekend tävlingen 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “En splitterny favoritrestaurang!”

  1. Din klänning är underbar!

  2. Pernilla says:

    Natt mot lördag menar du va? 😉

  3. Jessica says:

    Hej Anna.Stina!

    Hälsa Lene att on har ett fantastiskt leende! Härligt!! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *