EN SPONTAN KVÄLL…!

Allmänt

Åh som jag älskar spontana kvällar som denna! En vän till oss från Luleå var plötsligt på väg Oslo och frågade om vi skulle ses? Självklart skulle vi det! Så i kväll har vi varit ute och ätit på den super mysiga italienska restaurangen i vår gata och sen avslutade vi kvällen på en vinbar i närheten så vi girls kom precis hem. Det var verkligen en såå fantastiskt trevlig kväll och jag är så tacksam över vänskapen.

 

Jag var ute för att shoppa nya fräscha pioner inför midsommarafton i dag och fick veta att pion säsongen är ÖVER! Nej men alltså hjälp… redan?!? jag började nästan gråta… vill ju njuta dessa vackra blommor sååå mycket längre!  Så – de här buketterna var de allra sista i butiken och jag fick de gratis eftersom det är oklart om de lever så länge till…  Servicen på Kiwi butiken här i våra hoods är verkligen otrolig ! 10 av 10.

 

Den här pizzan alltså… sååå super god! och min absoluta favorit på Campo. Fråga mig inte vad den heter bara för jag ägaren vet vad jag vill ha så jag behöver aldrig beställa…  Men visa den här bilden om du är där så att du kan beställa en lik. 

 

Nu önskar jag dig en riktigt, riktigt god natt så “ses” vi igen i morgon!

 

Godnattkramar!

Miss.G.

50
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “EN SPONTAN KVÄLL…!”

  1. L says:

    Hurra! Du är tillbaka och jag blev SÅ glad nu!!!:-)

  2. D says:

    Så stas at du blogger igjen :):)

  3. Elin says:

    Den beste pizzarestauranten i området!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *