P.H.O.T.O. B.O.O.T.H.

Jag brukar säga till Camilla på Gossip  att jag har henne i stället för au-pair. Så mycket tid sparar jag på att gå och styla håret då och då.  Tihi. 

Här ser ni lite av min fina tee från Custommade som det står HOPE på i rosa neon.  Den finns i 3 olika utföranden och den dyker snart upp i min webshop tillsammans med det coola halsbandet från Cooee.

J har haft playdate här hemma efter skolan och nu sitter hon vid min sida och gör sin läxa. Veckans bokstav är Æ æ  och jag har precis förklarat för henne att det är en bokstav som inte finns i Sverige.  Det är vid sånna här tillfällen jag kan önska att vi bodde i mitt hemland…  hon har nämligen en sång i läxa också och jag var tvungen att gå in på youtube för att checka hur den låter… inte helt lätt det här 😉

Plötsligt tyckte J att vi skulle leka att vi kunde ringa med päron. Ha ha. Kvällens skrattfest!

Nu: få J i säng så att jag kan chilla med Sveriges Mästerkock + Mia på Grötö. också måste jag verkligen städa här hemma….men först slappa lite som sagt. Känner att min kropp ropar efter soffan….! 😉

Njuut din kväll !

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “P.H.O.T.O. B.O.O.T.H.”

 1. L says:

  Försöker desperat få reda på varifrån den fantastiska rosa chanel-liknande jackan kommer som du har på bild i ditt inlägg från 27 februari? Snälla, snälla svara! Bara måste få tag i den!

 2. C says:

  Superfresh t-skjorte!

  Gleder meg til trekning av Therese Johaug-hanskene,for jeg har mistet mine skihansker på skitur ved Frognerseteren i dag 🙁

  Ha en fin kveld!

  • gizmolina says:

   Vinnarna fick ett mejl av mig för en tid sedan så om du inte har fått det så vann du tyvärr inte… men ! ett tips ! just nu lottar de ut Therese Johaug handskar på facebook ! Gå in på Johaug och tävla !!! Lycka till !! Happy torsdag ! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *