En summering av senaste dagarna.

Allmänt


Den 23:e dec så ringer plötsligt solstrålen & Gizmoängeln Kjerstin och säger att hon önskar att leverera en gave till Johanna och en stund senare kom hon och gjorde oss sällskap på Mc.Donalds. 

I tisdags och igår mötte jag några av mina fina vänner som jag är så glad över att ha i mitt liv och eftersom jag ligger efter med bloggandet (p.g.a. allt julfix & jobb) så blir det här en summering av dagarna som gått. Men själva julafton förtjänar ett helt eget inlägg senare 🙂


Ett av mina sista julklappsshoppingstopp på kvällen den 23:e var på leksaksbutiken Sprell och där jobbar sötaste Gizmoängeln Thea extra. Thea och jag bodde grannar de första åren jag bodde i Norge och hon hjälpte mig ofta i min butik . Thea har en underbar familj och jag kan verkligen sakna att inte bo nära dem längre… !


När jag sprang runt i hårrullar här hemma igår så ringer det plötsligt på dörren och utanför står min kära vän Randi med julklappar 🙂 Randi är också en Gizmoängel (många av mina vänner har jag lärt känna i min butik Gimzo & Co) och jag blev SÅ glad över hennes spontanbesök på självaste julafton. 

     
Johanna fick följa med mig på nagelfix den 23:e och helst av allt så ville hon sitta i mitt knä vilket inte var det smidigaste men det gick bra.  Och mössa + jacka skulle absolut vara på 😉  Efter nagelfixet styrde vi vagnen mot Mc.D och det var då Kjerstin kom och myst med oss och levererade vackert paket & julkort som hon gjort själv. Johanna ♥ Kjerstin 🙂

Bäst att jag väcker min sleeping beauty nu också ska jag montera klart det fina dockskåpet hon fick idag när vi öppnade julklapparna här hemma. Och just det ja – ni ska få se min nya fina ROSA pc sen också ! 😉

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “En summering av senaste dagarna.”

 1. Wow lyxigt med en ROSA PC, hade inte varit fel! 🙂

 2. Alina says:

  Ha en trevlig kväll! 🙂

 3. Jenilita says:

  ROsa data va kul! ville me ha en rosa men den va slut så fick en vit istället. men har rosa kamera o mobil istället:) pink e riktigt fancy! ha en bra kväll

 4. KarolinaN says:

  Idag har vi faktiskt ätit din räkpasta till middag här hemma! Mums! Tack för receptet,det smakade så gott nu efter all julmaten:) Kram!

 5. Madelene(Landvetter) says:

  Hej på er underbara familj i Norge.

  Önskar er en riktig godjul.

  I går var det julafton ocg allt var perfekt tomten kom ridande över berget här hemma och Emma och henes kusin Matilda var sååå glade dom fick även sitta på tomtens häst.Och en massa julklapparnblev det och det var två jätte glada tjer.Önskar er en fortsatt trevlignjulhelg och en BAMSE KRAM på er hela familjen.

  Kram Madelene

 6. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer ! 🙂 Jag ska fota och visa min snygga rosa PC lite senare idag 🙂

  KarolinaN-

  Å så KUL att du lagat "min" räkpasta ! 🙂 Det gör mig glad ! 🙂 Hoppas att du njuter dagarna och jag önskar dig en riktigt mysig annandagjul. Kram ! 🙂

  Madelene-

  Tack det samma! GOD JUL ! 🙂 Det låter ju som saga att tomten kom ridande över berget. Wow ! kul att höra att ni hade en så perfekt julafton. Jag önskar dig också en riktigt trevlig fortsättning på julen och en underbar dag idag ! Njut de lyckliga ögonblicken. Kram ! 🙂

  Kramar till er alla ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *