EN SURPRISE & ÖVERTID DELUXE.

Allmänt

En av dagens lyckliga stunder var då jag plötsligt fick vackra blommor!

Jag är 2 timmar på övertid… för min läggtid är ju egentligen 24 som ni vet men det har inte gått speciellt bra med den planen i veckan. Jag har somnat med Johanna då jag läst bok varje kväll och sen, då jag vaknat, så har jag piggnat till och blivit uppe sent… Och vi har föresten börjat på en ny bok. Den 3:e av Roald Dahl. Det började med att Johanna fick en bok av honom i present av en kompis då hon fyllde år och nu är vi fast. Åh så b.r.a. de böckerna är! Väldigt speciella. Men bra! och eftersom jag läser högt varje kväll så är det ett pluss om även jag gillar det jag läser och jag kan avslöja att jag ofta ligger kvar, efter att J somnat, och läser några xtra sidor. Den vi läser nu heter Charlie og sjokoladefabrikken.

Hur som helst, på övertid är jag men! diskbänken är städad och jag dricker vatten så helt illa är det inte 😉

Och idag fick jag blommor! Helt plötsligt, då jag stod ute på terrassen och grillade hamburgare till oss girls (det var ju världens finaste väder idag så passade perfekt med grill) knackade en vän på och gav dem som ett tack för hjälpen med en sak.  Åh så glad jag blev!

Vitt & grönt är så fräsht. Love it! (tusen t.a.c.k. vännen!).

Nej men om jag kanske skulle ta och gå och lägga mig så jag hinner sova gott innan hjärtat kommer tassande och jag trött tittar på klockan och konstaterar att den bara är 06.30… Fast jag kanske har turen att få sova till väckningen ringer kl.07? Vi får väl se…! för just nu vet ingen av oss vad som väntar oss i morgon… det är det som gör livet så spännande!

Hoppas att du sover riktigt gott i natt och att du vaknar full av energi! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “EN SURPRISE & ÖVERTID DELUXE.”

  1. Titti says:

    Mitt bästa tips är att tvätta sig och borsta tänderna samtidigt med barnen. Då lär dem sig rutinerna och ser att vi också gör det + (det bästa!) somnar man med barnen vid läggning behöver man inte piggna till vid tandborstningen sen! Man ligger kvar och somnar om eller rullar över till eget sovrum och somnar om 🙂 Ofast hänger man ju bara hemma sen barnen somnar så då gör det ju inget att pyssla runt osminkad och med fräscha tänder! Prova 🙂 Och ha en fin dag!

  2. line says:

    Nydelige blomster. Siden du og din datter liker Roald Dahl vil jeg komme med ett bok tips Det er bøkene til David Walliams (Britisk Komiker) som har skrevet to fantastiske bøker til barn, det er Gangster Bestemor og Den rikeste Gutten i verden. De har vi lest her hos oss, alle har sittet som tente lys og hørt. Artig Artig og litt i same stil som de bøkene dere leser nå:-) Ha en fin helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *