En tänkande dag…


Idag blev det topp från Splendid och klänning från Zara med svarta Wolford strumpbyxor till.

Idag så har jag tänkt ganska mycket på det år som jag var hemma utbränd så jag plockade fram alla böcker jag läste då och tänker tipsa er om dem för jag misstänker att det finns läsare av min blogg som är hemma med den diagnosen nu…. ? Men som sagt – det ska få bli ett helt eget inlägg senare.

Nu har jag en prinsessa här som kräver min uppmärksamhet innan det är god natt.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “En tänkande dag…”

 1. Lisen says:

  Det lilla man kan se ser supersnyggt ut!

 2. camilla y says:

  Hej vännen!

  Vad kul att ni åker till Thailand!! Vi är där från den 23/1-09 och stannar på Bangtao 2v och sen Khao Lak i en vecka:-)

  Glöm inte att du är unik!!! Du lyckas med det du tar dig för! Tänker ofta på er!

  Kram Camilla

 3. Madelene(Landvetter) says:

  Hej du underbara AnnaStina.

  Hoppas att du har haft en underbar dag.Min dag har varit underbar bra dag på jobbet och när jag kom hem så fick jag värdens underbaraste kram och puss av min underbara dotter.Nu ligger hon och lyssnar på saga inana hon skall sova. Vad roligt att ni snart skall åka snart du måste skriva mer snart jag blir så nyfiken.Jag har en massa frågor.Ha nu en bra kväll kram på dig och din lilla prinssesa.

  Madelene.

 4. Anonymous says:

  tjenare!

 5. Linda says:

  Kan man behöva ibland, du är klok du 🙂

  Ha en skön kväll!

  Linda 🙂

 6. Hej AnnaStina

  Jag tar tacksamt emot tips på de böcker du har! Har själv varit framme och nosat ett antal gånger på den berömda väggen!

  Även min man har haft det jobbigt. Ibland undrar jag om allt slit är värt det? Har så många gånger lekt med tanken att sälja av allt och fly utomlands, Thailand eller Brasilien, för att bara få njuta av min familj och det liv som jag "springer förbi"

  Hoppas att du snart känner dig på banan igen, tänk bara på att har man en gång varit där är det lätt att halka tillbaka! Du verkar dock vara en tjej som njuter av livet och unnar dig vardagslyx och det är ju enormt viktigt för att må bra!

  Kram Åsa

 7. Kul att kika in och titta lite..

 8. Kristin says:

  Hei!!!!!!!

  Har spurt før, prøver èn gang til før jeg gir opp å få svar fra deg…. Ikke første gang jeg prøver;

  Lurer på om du har noen aning om hvor i Oslo man får kjøpt de fine skjærfene dine – husker ikke hva de heter…. Og hvor mye de koster….

  Hadde vært utrolig hyggelig om du svarte meg gitt….

 9. Susanne says:

  Jag ser fram emot varje inlägg du skriver i bloggen. Ska bli spännande att se vilka böcker du rekommenderar, jag har svårt att få till min vardag just nu med stor familj och många bollar i luften Kram

 10. Kattis says:

  Ja jag förstår att det är DAGEN som har tänkt åt dig…

  Du är väl på dina rosa moln där inga djupare tankar existerar 😉

 11. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Lisen-

  Ha, ha, jag vet – inte mycket som syntes 🙂

  Camilla Y-

  Vännen !! Å VAD KUL att ni också ska till Thailand ! då ses vi ju där !! Vi får ringas en dag snart eller mejlas så att jag kan berätta mer om vår resa 🙂 Och det var SYND vi inte fick tillfälle att ses i Stockholm. Dagarna gick så fort eftersom mamma plötsligt dök upp också blev det knasigt utan mobiltelefon… Inte lika lätt att höra av sig utan.. Glad jag har dig som min vän!! Och du – glöm inte att du är fantastisk! Kram! 🙂 P.S viktigt – smsa mig så att jag får ditt nummer !!

  Madelene-

  Tack för din härliga kommentar! det verkar verkligen som att du njuter dagarna och det gör mig glad ! 🙂 Lovar att berätta mer om vår resa snart ´. Önskar dig en härlig onsdag ! Kram 🙂

  Linda-

  Tack ! önskar dig också en trevlig kväll 🙂

  Åsa-

  Tack för din trevliga kommentar ! 🙂 Det är efter att ha varit hemma utbränd som jag blivit bättre på att ta tillvara dagarna och njuta ögonblicken och idag så känner jag bättre mina begränsningar vilket är en styrka. Men jag önskar ingen att bli utbränd så jag hoppas att både du och din mann prioriterar lediga stunder och att ni en dag får förverkliga er dröm att sälja allt och flytta utomlands för det låter underbart… ! 🙂 Önskar dig en härlig vecka ! Kram ! 🙂

  Kristin-

  BEKLAGER att jag missat att svara dig. De fina sjerfen får du köpt hos MA på Briskeby här i Oslo! 🙂 Priserna varierar beroende på kvalitet men de billigaste kostar ca 1.500nok. Sjerfen är helt underbara ! 🙂 Märket heter Faliero Sarti och kommer från Itailen. Happy shopping ! Kram! 🙂

  Susanne-

  Tack snälla du ! 🙂 Jag lägger ut boktipset imorgon så håll utkik 🙂 Och jag håller med dig om att det är svårt att få ihop vardagen.. , dygnet har allt för få timmar för oss mammor 😉 Önskar dig en härlig vecka ! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *