En titt i min garderob.

Allmänt

168397-1326
Hello Kitty halsbandet av Tarina Tarantino har jag shoppat på internet för många år sedan, toppen är från Kookai butiken på Biblioteksgatan i Stockholm (även den fler år gammal) och pälsen är från min butik Gizmo & Co sedan några år tillbaka.

Igår när jag packade inför vår resa så fick jag syn på den här pälsen i min garderob. Den är så rosa och underbar och man knyter de band som hänger till en rosett mitt fram då man har på sig den och den är super fin till en "Carrie outfit" eller till slitna jeans men trots det så har jag  faktiskt nästan aldrig använt den. Tokigt med tanke på hur "prinsessig" den är.. Får väl se hur det blir den här hösten / vintern, om den blir hängande eller om den får luftas?

Mitt hjärta vill vara nära mig hela tiden idag så jag får inte gjort så mycket. Men som sagt: det är hon som styr dagen idag 🙂

Jag sitter med hårrullar nu och om ett tag ska jag göra ett försök för oss att gå ut o handla på matbutiken som ligger granne med vårt hus.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “En titt i min garderob.”

 1. Hanna says:

  Vilket sött halsband 🙂

 2. Camilla says:

  hihi, hello kitty! 😉

 3. madilene says:

  älskar din hätliga carrie stil!

 4. Anonymous says:

  älskar din hätliga carrie stil!

 5. Madeleine says:

  Vad gulligt halsbandet var:
  Hoppas lilltjejen piggnar till snart.

 6. AnnaStina says:

  Tack snälla ni för härliga inlägg! 🙂 Halsbandet är ett av mina absolut BÄSTA köp ever! Kram. 🙂

 7. Ia says:

  Vilken lovely pals! Va e de for marke???
  Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *