EN TREVLIG KVÄLL.

Åh det blev en så mysig & trevlig middag hemma hos pappa. De bjöd på wienersnitzel med alla klassiska tillbehör (stekt potatis, ärtor, ansjovis, kapris, citronskiva…) och jag hade med mig en god farsdagstårta som vi åt till dessert.   Sen gav jag pappa en husgran som jag  pyntade med en ljusslinga och vips! så blev det riktigt härlig för-juls-stämning i deras kök. Det är kvällar som dessa, då jag har familjen runt mig,  som jag uppskattar flytten hit upp extra mycket för under 24 års tid (då jag bodde i Gävle, Stockholm, Oslo) så fick jag inte möjlighet att fira en enda farsdag på annat sätt än via telefon…

Pappa fick tårta, bubbel, husgran (den står sig så mycket längre än en bukett!) och i påsen gömmer sig en My dad is the greatest kaffekopp, hans favorit choklad (en klassisk Aladdin ask) och strumpor med texten Best.Dad.Ever (från Kapp Ahl). Och påsen – den har jag gjort själv. Eller ja, alltså jag har klippt ut pappa bokstäverna från ett svart glittrigt ark från Panduro också har jag limmat på de på påsen som jag köpt hos Lagerhaus.

Så här blev husgranen med ljusslingan på plats. Sååå fint & mysigt tycker jag!  Så detta blir dagens present-tips! Och som sagt, en husgran står sig så mycket längre än en bukett + att den inte luktar (min pappa har astma).  Och ljusslingan, som är perfekt längd till en husgran, den hittade jag hos Dollar Store, kostar bara 20 kr!  

Nu ska jag avsluta den här söndagen med att se The Bachelorette. Sen håller jag alla tummar jag har för att inte Johanna vaknar sjuk i morgon för hon var tyvärr inte helt i form i kväll… lilla hjärtat… Och du, när vi kom hem så upptäckte jag att en granne har hängt upp alla adventsstjärnor! FÖRE mig!?! och jag som trodde jag skulle bli först…  Imponerad!! Ha, ha.

Godnattkram!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “EN TREVLIG KVÄLL.”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Så roligt det var precis likadant hemma hos oss ikväll. Jag sa till maken kolla!!! Va? De har hängt upp adevtsstjärnorna. Vi är inte först. Men va mysigt. Vi måste sätta fart 😉

 2. LLA says:

  Undrar vad det är för ljusslinga du hittat till granen? Tänker att den inte kan vara så lång/stor.

  • Åh jag glömde att skriva om ljusslingan i inlägget… Den är perfekt längd till en husgran! 🙂 Och jag hittade den hos Dollar Store, kostar bara 20kr. Dagens tips!

   Önskar dig en riktigt fin kväll! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *