En tur i sooolen.!

Allmänt

168397-951
Min veninna Kjersti fotade oss när vi var ute på tur..

Vi hade flax! Solen tittade fram 5 minuter efter att vi gått ut så det blev en härlig trilletur i sooolen! 🙂  Otroligt skönt och som sagt, efter regn kommer ju alltid solsken! 🙂

Nu har vi precis kommit hem och det är hög tid för mig att fixa middag till mig och sessan. Jag är såå hungrig för jag kom på att jag glömde att äta lunch tidigare.. hmm. måste skärpa till mig. 

Var och tittade på höstens nyheter från "Odd Molly" och det var väldigt mycket fint. Men, koftan som jag la ut bild på i helgen visade sig inte vara lika fin på 🙁 så den hoppar jag över.  Odd Molly har en fantastisk kollektion och den är perfekt för oss mammor som är hemma med kids och vill vara vardagsfina! 🙂

Jag jobbade lite idag också, med smycken, ska berätta mer efter middag/bad/nattning.  Då ska jag också lägga ut dagens tips!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “En tur i sooolen.!”

 1. Hilde says:

  Har akkurat begynt å lese bloggen din(etter anbefaling fra Sessan) og jeg har en del å ta igjen ser jeg…mye lesing ja:-)
  Har vært Hello Kitty-fan i årevis, så digger bildene du legger ut.
  Var å kjøpte de samme Hunter-støvlene du har på bildet til største-snuppa mi for litt siden:-)

 2. Erica & Josse says:

  Hej! Vi älskade din Gizmo-butik, och blev ledsna då den slogs igen. Vad skedde? Inga planer på att öppna en ny? 🙂 Kram, E & J

 3. Va snygg du är i dina gummistövlar.. är lite sugen på ett par rosa från viking=) men frågan är om det blir att man använder dom… Ser fram emot dagens tips=) kramis

 4. Lisa says:

  Gizmo!!
  Jag diggar din blogg! Love it! ;D
  Och jag har nu kommit fram till att du skulle passa JÄTTEbra i rakt hår (långt) med en lång lugg ned till bryna!
  😀
  Säg jaaa! 😉

 5. Sessan says:

  Lika oförskämt snygg som alltid ;0)
  Å vagnen är ju makalöst snygg *hi hi*

 6. AnnaStina says:

  Hilde-
  Välkommen till min blogg! 🙂 Så kul att du hittat hit via Sessan! 🙂 Du är heldig som har kunnat shoppa de fina stövlarna till din sessa, jag LÄNGTAR till min är så stor att hon kan ha dem för de är ju BEDÅRANDE söta i de små små storlekarna! 🙂 Shoppade du dem på Höyer butiken? Och så kul att du liker Hello Kitty! Man blir GLAD av henne! 🙂 Hoppas att vi “ses” här på bloggen snart igen! Kram. 🙂
  Erica & Josse-
  Å så KUL att ni som varit mina kunder hittat till min blogg.! 🙂 Hur hittade ni hit? undrar jag nyfiket? Blev jätte glad i alla fall! 🙂 Det som hände var att min butik var så mycket “jag” att det helt enkelt inte var lönsamt då jag inte var där. Så – nu har jag allt fokus på min “riktiga” baby (butiken var också min baby…) och jag och min lilla familj ska ta en välbehövlig “paus” i Thailand 2008 (vi har köpt en lägenhet där). Sen, när vi är tillbaka så får vi se vad jag gör.. Men en sak är säker – jag kommer ABSOLUT att starta Gizmo & Co i någon form igen!! 🙂 Bokstäverna som satt på fasaden ovanför dörren ligger i en rosa box med stor slöyfe runt här i stua så en dag så…! Men fram till dess så förtjänar min prinsessa mig och min tid. 🙂 Ni får följa med här på bloggen så får vet när det är dags för mig att starta på nytt! sköt om er! Kram! 🙂
  Shopaholicmamman-
  Thanx darling! 🙂 Sjävklart ska du shoppa dig stövlar! De är sååå perfekta att ha både i regn och i det “snöslask” som vi oftast har både här i Oslo & i Stockholm på vintern. Jag har använt mina hur mycket som helst, speciellt sedan jag fick barn och går med vagnen “i ur och skur” 🙂 Har lite dåligt samvete för att jag inte fått iväg paketet till dig ännu.. Posar det imorgon!! Sköt om dig och ha en underbar kväll! Kramar! 🙂
  Lisa-
  ha, ha så du tycker jag ska byta frisör? 🙂 Tack snälla du för tipset, men alltså saken är den att jag inte trivs i varken lugg eller rakt hår, det är därför jag lägger rullar nästan varje morgon så att jag får härliga lockar 🙂 Men jag blir så klart smickrad över att du tror att jag skulle passa i det. 🙂 Super KUL att du gillar min blogg. Det gör mig HAPPY!! 🙂 Kram 🙂
  Sessan-
  Ohh… tack så jätte mycket snälla du! 🙂 Blev glad nu! 🙂 Och ja, vagnen är ju bara FAB.! 🙂 Kram. 🙂

 7. Hilde says:

  Småjentene mine er 20 mnd og 3 år, så har sett på Hunter til snuppa på 3…så de på Agnar Hagen i Bogstadveien. De er bare sååå søte:-)
  Jeg har ei snuppe på 18 år også som er et luksusdyr, så det var henne jeg kjøpte de rosa til:-) Kjøpt på Shoe Lounge på Paleet. Hun leser forresten bloggen din hun også, mest opptatt av klær og smykker hun da:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *