En underbar frisör!

Allmänt

168397-781

Idag har jag haft min bästa frisör upplevelse på ÅR! 🙂 Hade flax och fick tid hos en av Luleås bästa frisörer (han hade fått en avbokning). Han heter Sebastian och han driver salongen "Sax & Maskin" tillsammans med sin kille. En UNDERBAR salong och en UNDERBAR frisör var det!!! 🙂 Och jag blev super super nöjd med håret!

Gjorde ljusa slingor och klippte till mitt hår som jag varit extremt (!!) missnöjd med sedan sist jag var hos min frisör i Oslo. Han klippte av mina extensions på tok för mycket… grrr… Så – nästa gång ska jag förska tajma det så att jag kan göra min nya extensions hos min nya Luleå frisör! 🙂

P.S spana in lamporna!! de var helt fantastiskt snygga!! sånna vill jag ha i min nästa butik. Då med rosa & vita blommor…! De är special beställda från Paris.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “En underbar frisör!”

 1. Jessica says:

  Härliga lampor! Skulle inte ha något emot att ha dem hemma…
  Har läst din blogg ett tag, gillar dina tips. Mer sådant 🙂

 2. AnnaStina says:

  Hej Jessica-
  Jag älskar att de tips så jag lovar att ge er tips så ofta jag kan! 🙂 Och ja, de lamporna var de FINASTE! En dag vill jag ha en sån…! 🙂 Blir glad över att du läser min blogg. Tack! 🙂

 3. Riktigt jobbigt när frisörerna lyckas klippa för kort när man har satt i exstensions :$ Vet hur det är, samma sak för mig när jag var hemma i Västerås..

  Kul att du har hittat en grym frisör nu då 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *