En underbar suprice!

Allmänt


Gucci gjorde oss sällskap vid paketöppningen igår. Han älskar att leka med alla presentbanden.

ÄNTLIGEN!!! har jag kommit ut på nett igen. Min dator måste verkligen in på sjukhus snart för idag trodde jag att den helt gett upp… men mirakulöst nog så fungerar den (nästan i alla fall) nu efter 169 försök att starta upp internet 🙂

Igår blev jag SÅÅÅ GLAD för jag fick en underbar suprice i posten !  En försenad födelsedagspresent av min helt fantastiska vän Anne Cecilie.  Paketet kunde  inte komma mer lägligt och det lyste verkligen upp min dag !

  
Fina, girlie paket ! och lika fint & girlie innehåll. Ett brunt & rosa smycketsetui (perfekt då man är på resa!) och den härliga boken P.S I love you .

Tusen miljoner TACK !! underbara vännen. Du är helt unik och jag är heldig som har dig i mitt liv Anne Cecilie. En äkta glädjespridare är du ! 🙂

Johanna sover sin nap nu och jag har på reprisen av Stjärnor på is som jag missade igår i bakgrunden. När jag inte kom ut på internet så passade jag på att skriva några kort till familj & vänner. Och tänk – det är inte länge till vi ska skriva julkort! 🙂 och om du planerar att gå till fotograf och ta bilder så börjar det vara dags att boka !

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “En underbar suprice!”

 1. Leffe says:

  Nu kommer du få 100 000 st läsare till, bara så där nu när Blondinbella ska sluta blogga. Frågan är om du ska skriva ett positivt eller negativt inlägg om det faktum hon ska sluta. Det gäller att locka till sig antingen de som hatar henne, eller de som älskar henne. Innan du gör valet borde du läsa om den riktiga sanningen om varför hon slutar blogga som jag tycker Puckla har kommit fram till:

  http://puckla.blogg.se/2008/october/kuppen-av-storstadspojken.html

 2. Sara says:

  Åh va underbart med presenter.. och va mysigt inslaget=) tok mysigt.. Kram

 3. Rebecca says:

  En ny fotoblogg har skapats!

  Kika gärna in och bekaka 😀

  http://overallt.blogg.se/

 4. sara says:

  Vilken mysig bild! ^^,

 5. Josefine says:

  ÅÅÅ så fint, jag vet att det gör dig glad och då blir jag GLAD! Hoppas hårtvätt gick fint Elian gillar det inte heller 🙂 Puss!

 6. H-S says:

  Den boken läste jag på semestern i grekland. Låg vid poolen och sträck läste. Verkligen en bra bok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *