En underbar “suprice”!

Allmänt

168397-1744

Som jag skrev tidigare så fick jag och Johanna skynda oss då vi skulle iväg till läkaren så vi flyger nerför trapporna och när vi kommer ner till vagnen så ser jag att det står en påse i den?

I påsen står den här underbara blomman + ett jätte fint kort! 🙂 Då har min käraste vän Kjersti varit innom här och lämnat den som en "suprice" till mig. Jag kan bara säga så mycket som att jag blev obeskrivligt GLAD & rörd! 🙂 Jag är lyckligt lottad som har en så fantastisk vän 🙂   (TACK kära Kjersti, du är unik! 🙂 )

Nu ligger mitt hjärta och hostar och hostar och hostar där inne på sovrummet så jag känner att jag vill gå och vara nära henne. Också är klockan 01.30 då det är hög tid för sängen. 😉  Imorgon blir det ännu en hektisk dag och det passar mig perfekt så jag njuter varje ögonblick!

Regnet smattrar mot fönsren här (det ÖS regnar ute) så jag kommer somna hur gott som helst… 🙂 

God natt & Sov gott ! Imorgon är det fredag och det är hur härligt som helst!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “En underbar “suprice”!”

  1. Erika says:

    Hej AnnaStina! Tack för din underbara blogg, läser den varje dag. Gillar särskilt dina visdomsord som du då och då lägger in. Kämpar själv med att se möjligheterna och vara positiv och framåt, allting ordnar sig till slut :-)Gifter mig om 2 veckor och just nu är det mycket men bara roligt. Tack igen för att du skriver så härligt. Hälsningar Erika

  2. Malin says:

    Tycker din blogg är underbar! Tips: surprise, inte suprice;) Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *