En vacker favorit som inspirerar!


Utan tvekan ett av årets snyggaste cover… Jag tänker på Carrie då jag ser tyll klänningen/kjolen…

Mitt favorit magasin bland alla magasiner är utan tvivel engelska VOGUE. Jag kan sitta och bläddra i det och beundra styling / foton / vackra kläder / vackra människor etc hur länge som helst och hela magasinet inspirerar mig ! Jag menar kolla bara in detta cover ! och det delikata typsnittet på “Wonderful”. I love it !

Vogue är ett magasin som lever med mig hela året, sen det finns vissa magasin som jag bara har ett förhållande till vid speciella tillfällen, som tex jul, och ett av dem ska strax få ett helt eget inlägg 🙂

Såg du föresten på Grey´s i kväll? (norska TV2) Oh my, vad det händer saker nu! och om du vet ifall han friar eller ej så vill jag I N T E veta det så: schhhhh….. !

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “En vacker favorit som inspirerar!”

 1. Bella says:

  Norska TV2 😉 Natta 🙂

 2. Michan says:

  Superfin blogg =)

 3. astrid says:

  Det er en herlig serie,får jo håpe han frir ja,de passer jo så godt sammen,for en kjekk mann han er!!!ha en strålende dag i regnet.klem

 4. Pethra says:

  Håller med om att det är ett fantastiskt omslag, underbar klänning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *