En vacker tävling !

Jag är SÅ glad över att jag får möjligheten att arrangera en tävling där vinsten är sommarens vackraste duk från "MyliDesign".

Den här duken blev jag helt kär i då jag såg den i bladet "Lantliv" för en stund sedan och ni minns kanske att jag tipsade om den här på bloggen då ?

Så här ser den vackra "prinsessiga" duken med tyllkant som kan bli DIN ut:


Vinsten! vit teflonbehandlad duk från "Myli Design" med tyllkant .
Mått: 160 x 270. Priset i butik är 1.425sek.

Det unika med duken är att den är telfonbehandlad vilket innebär att den är både tålig & smutsavvisande och mycket mer lättskött än en traditionell linneduk.  Duken passar perfekt både ute & inne och är lika vacker både till vardags och till fest. Och jag vågar garantera att dina gäster kommer att kommentera din dukning när de ser duken för jag har då aldrig tidigare sett en duk med tyllkant.

Inte nog med att duken är "prinsessig", man kan dessutom säga att den är "lite Carrie"! 😉

För att vara med i tävlingen så skriver du en kommentar till mig i detta inlägg om varför just du förtjänar att vinna duken. Tävlingen pågår t.o.m. söndag.

KRAM & LYCKA TILL !  ♥

P.S duken är en PERFEKT bröllopsresent om du ska i bröllop i sommar och om du inte har lyckan att vinna den här så kan du shoppa den på nett hos "MyliDesign".

Kategori: Allmänt | 111 Comments

111 responses to “En vacker tävling !”

 1. Emilia says:

  Jag vill inte vinna duken till mig själv utan till min underbara mamma. Hon förtjänar denna duk för att hon är världens bästa mamma och det är alldeles för sällan man säger det. Men jag vet att hon skulle bli superglad om hon fick denna vackra duk till hennes nya fina altan.

  Tack för världens bästa blogg! 🙂

  /Kram Emilia

 2. grombaben says:

  Ah, hvorfor jeg fortjener en sånn duk? Vet du, jeg er så lykkelig og så glad og fornøyd med alt i livet at det egentlig ikke er noen annen grunn til å vinne den, enn at jeg syns den var SUPERSØT! Også påminner den litt om en brudekjole med slør til, som er det eneste som står i hodet mitt om dagene… 🙂

 3. Tina says:

  Jag skulle vilja ge duken till min underbara syster som fyler 45år i år. Bara för att hon är den underbaraste som finns, min bästa vän. Min hero i allt. Hoppas att du får en undebar dag i solen

 4. Plupp says:

  jag håller på att planera mitt bröllop för fullt…och duken är precis så prinsessig och fin som jag har önskat mig, något utöver det vanliga! Jag tror att den duken hade varit perfekt på hunörsbordet för att få det där lilla extra till hela dukningen.

  Tack för att jag fick va med och tävla!

  Och tack för en underbar blogg 🙂

 5. Anna says:

  Åhh, den skulle jag vilja vinna som födelsedagspresent till mig själv, fyller år nu på måndag (14e). Hade gjort sig finfin på vårt stora bord på balkongen där jag hoppas att vi kan sitta & äta födelsedagsmiddag på måndag, bara vädergudarna är med oss…! 🙂

  //Anna

 6. Ida says:

  Duken passar PERFEKT i ett "tjehem"! Det ar precis ett sant tjejhem som jag haller pa att inreda till min 2ariga dotter och mig efter en separation. Vi har fatt en liiiten men underbart mysig etta i stan!

  Jag ALSKAR att inreda och frossar i rosa nu nar vi bara ar tva tjejer:) Det blir mycket IKEAshopping eftersom att ekonomin inte ar pa topp men jag ska forsoka ha nagra eller iallafall nagon lite lyxigare sak: Den har duken ar FANTASTISK och jag skulle bli sa glad om den fick pryda vart bord i vart nya tjejhem! Ha en bra dag i solen!

 7. Pethra says:

  Denna underbart söta duk skulle passa så fint i vårt nya hem i Göteborg som vi flyttar till i augusti. Det är en otroligt fin sekelskiftslägenhet i en villa och jag har tänkt låta stilen gå i vitt med lite rosa inslag. Så ingen skulle bli gladare än jag om jag nu skulle få äran att vinna denna ljuvliga duk!

 8. Elin says:

  Hej!

  Spännande med en tävling!

  Jag skulle vilja ge den superfina duken till mig själv i födelsedagspresent, fyller nämligen 25 år i september och det måste ju firas lite extra.

  Har en dotter som fyller 5 år i oktober och hon är en riktig prinsessa som älskar allt vad rosa, glitter och tyll heter. Så den skulle passa perfekt här hemma på våra kalas och även för att göra vardagen lite snyggare ! 😉

  Ha en fortsatt skön sommar!

 9. Martina says:

  Jisses vad jag skulle älska att få använda en så fin duk. Vi ska snart ha sommarkalas här hemma och den skulle verkligen lysa upp tillvaron i våran annars så kantiga och svarta lägenhet.

  Kram Martina

 10. Hej!

  Åh den uuunderbara duken vill jag vinna!!

  Jag älskar den vita, lantliga stilen och inreder mitt hem så. Men med två barn som ofta har lite smutsiga fingrar är det svårt att ha en heltäckande vit duk. Men den här duken verkar ju vara helt perfekt!!

  kram.

 11. Sara says:

  Jag skulle vilja vinna duken dels för att den är så otroligt fin men också för att min bror och hans familj kommer hem på besök från Canada för första gången på 8 år!! Som jag har saknat honom!! Den här duken vill jag använda när jag bjuder dom på lunch/middag och passar perfekt till alla barnen som kommer att närvara och deras små kladdiga fingrar!

 12. Anna-Lena says:

  Oj, det var många med så fina formuleringar om varför de ska vinna! Bröllop och bygger upp hem igen efter separation… den bör vinna 😉 JAG vill oxå vinna den men mest bara för att den är otroligt SÖT! och med två barn i värsta BUSålderna (Oscar 4, Nora 1) så passar det perfekt med en lättskött duk! Har inte fina dukar på just nu och saknar det jättemycket! ALLT pynt är bortstuvat osv… Lite tråkigt! Behöver en piff i vardagen… 😉 Kram

 13. Camilla says:

  Jag tycker nog inte att jag förtjänar att vinna duken mer än någon annan och därför har jag heller ingen bra anledning till varför just jag är en värdig vinnare. Duken är bara helt enkelt ljuvlig och jag skulle njuta av en dukning med den på bordet och en hel massa sommargrönska.

  /Camilla

 14. Mie says:

  Hvis jeg hadde vunnet den fantastiske duken, så skulle jeg ha gitt den som bryllupsdags gave til min mamma og hennes mann :-)De giftet seg i 2004 og 4 års bryllupsdag er som kjent Lin/ Blomsterbryllup, så det skulle jo passe helt perfekt! Jeg synes også det er helt fantastisk at min mamma har funnet kjærligheten igjen, ettersom at skillsmissen med Pappa var opprivende for alle som var innblandet. Dessuten har de nå kjøpt seg nytt hus, så da er det bare å vente på at jeg blir invitert på en god middag duket med den fine, fine "carrie duken"

 15. Petra says:

  Hej!

  Om jag vann duken skulle jag ge den till min underbara mamma. Hon finns alltid där för mig, ställer alltid upp och ingenting är för "litet" eller för "stort" för henne.

  Den senaste tiden har det varit turbulent inom familjen, eftersom jag, min lillasyster och mina föräldrar alla flyttat inom kort tid. Min mamma styrde upp allting och såg till att både jag och min syster kom iordning ordentligt i våra nya hem innan hon började inreda sin egen nya finfina lägenhet. Matsalsbordet har dock fortfarande duken från förra lägenheten kvar men jag är säker på att hon skulle älska den vita tyllduken. Hon är verkligen värd duken plus att den skulle passa så bra in i deras matsal!!

  Kramar /Petra

 16. Anna Larsson says:

  jag har en linneduk som jag har ärvt av min älskade mamma,som nu är bortgången.

  jag vågar inte andvända duken är rädd att få fläckar på den. och då är dennna duk perfekt

  Anna

 17. elin says:

  Kjempefin duk! Jeg har nettopp vasket, pusset og oljet verandaen min + vasket og oljet verandamøblene. Tungt arbeid, men jeg har hatt kjempegod hjelp av mine snille foreldre! Hvis jeg vinner duken, skal den ligge på bordet når jeg arrangerer takk for hjelpen-selskap for dem 🙂

 18. Natali says:

  Oj oj oj, även jag vill vara med och tävla om denna fina duk.

  Önskar er en trevlig dag.

 19. Carina says:

  Jag VILL bara helt enkelt vinna den här duken, eftersom den var helt underbar!

 20. Deseree says:

  Jag vill jätte gärna ha den till mig själv i bröllopspresent 🙂 jag ska gifta mig i aug och ska ha ett färg tema i vitt o silver. Duken skulle va såå fin att ha på "vårat"bord.Tack för en insp o rolig blogg!!/från en tvåbarnsmamma o snart gift.

 21. Victoria says:

  Skulle jag ha turen att vinna duken skulle jag inviga den en helt vanlig vardag! MEN jag skulle duka med mitt finaste porslin, "finbestick" och mina favoritvinlglas och göra en riktigt mysig festmiddag för mina 2 killar (man & son).

  Varför ska man bara använda sitt "finaste" vid speciella tillfällen? Man ska väl njuta här och nu?

  Det ska i alla fall jag bli bättre på!

  Må så bra!

  /Victoria

 22. Therese says:

  Jag har på sista tiden blivit helt inredningstokig.Direkt jag såg duken så kände jag att den är ett måste i mitt hem. Den skvallrar verkligen om lyx.Då jag är mammaledig just nu så är inte min ekonomi på topp och då jag för det mesta spenderar allt på sonen så skulle det vara helt underbart att vinna duken!Om lite mer än ett halvår så fyller sonen ett år och det skall firas med pompa och ståt så duken skulle verkligen komma väl till pass under många tillställningar!Kramar från Therese

 23. Viktoria says:

  Jag skulle vilja vinna duken till min mamma & pappa som firar bröllopsdag den 20/7, för 23 år sedan sa dom JA till varandra och det var även den dagen jag döptes. Mina föräldrar gör Allt för mig så dom förtjänar verkligen den fina duken! Kramar

 24. kickan says:

  självklart vill jag vara med och tävla om denna underbara vinst! Helt i min smak och jag som dessutom älskar att bjuda på middagar med fint dukat bord, självklart alltid i olika teman! Denna hade passat PERFEKT nu till min födelsedagsmiddad med väninnorna… självklart blir det något tema ala sex and the city eller kanske prinsessa… tål att funderas på… 🙂

  Men men.. min motivation till att vinna denna är dels för att min födelsedag närmar sig med stormsteg med dels också för att jag kommit halvägs på min viktnergång! 🙂 -15kg idaq och 15 kvar innan målet är nått! Har lagt ner hela min kropp och själ i min viktnedgång av alla de kilon som fastnade på min under min sjukskrivning då jag var hemma pågrund av bla depression på grund av många saker som hänt i livet! 🙂 Oj oj oj.. blev en lång motivering!

  Håller mina tummar! Kram

 25. Linda says:

  För att i sommar så kommer vår nya fina stooora altan på framsidan bli kvar o där skall allt vara exklusivt därför så passar jag på nu o försöker vinna en exklusiv duk;) Den hade gjort sig kanon där o kommer att användas väl.

 26. josefine says:

  Om jag hade vunnit så hade jag velat ge bort duken i present till mmin pojkväns storebrors fästmö. Hon har en sådan prinsessaktig stil och precis som sin dotter så älskar hon tyll och vackra ting, och det skulle vara en perfekt present till deras förlovningsdag!

 27. vic says:

  Ska skälv gifta mig hemligt utomlands..så därför blir det inte så mycket fest..men när vi kommer hem ska vi bjuda hem familjen och då hade det varit underbart att få lägga denna fina duk på bordet!

 28. Emma says:

  Jag har ingen särskild anledning till att vinna den utan jag vill bara ha den! Tycker den är helt underbar. Tyll är en så otroligt fin detalj på kläder och även på inredning fick man nu se.

 29. Caroline says:

  Vilken underbar gåva att ge bort… jag ska på bröllop nu i augusti och denna duk är verkligen "the perfect gift"! Måste önska mig en egen också… Håller tummarna för att jag vinner! Kram Caroline

 30. jennymaria says:

  underbar blogg du har! jag kan ju säga att jag inet förtjänar duken. men. min käre mor gör verkligen det. hon finns alltid där för mig och min bror ( och pappa såklart). kort och sagt ( säger man så? hah) hon är världensbästa mamma. nummer ett helt enkelt. pusshej (:

 31. Lena says:

  Jag vill vinna den fina duken för att få en morot att göra klart vår altan!!!

  Längtar tills den är klar så vi kan njuta av fina sommarkvällar därute och med en fin duk blir det extra njutning! 😉

  kram!

 32. Anna says:

  Jag vill vinna den fina duken för att fira mig själv! Jag har precis fått nytt jobb och letar ny lägenhet, en ny duk är ju nästan en start på en ny lägenhet :o)!

 33. Jenny says:

  jag vill vinna för att den kan göra vår tråkiga altan riktigt fin 🙂 skulle passa in perfekt.

 34. ÖIF F96/97 says:

  Denna skulle vi vilja vinna så vår tränare skulle kunna få den när han ska gifta sig med sin Eva – de har typ hållit ihop jämt och nu är det dags att de gifter sig tycker vi!

 35. Carola L says:

  Denna duk skulle vara toppen på vårt bord när vi ska döpa vår lilla tjej i höst!

 36. Sofie says:

  Har precis blivit sambo med min underbara pojkvän o duken skulle passa perfekt i vårt matrum 🙂

 37. Erika says:

  Kan inte komma på en enda andledning till varför JUST JAG är värd denna duk eftersom jag tror att alla människor som läser din blogg är precis lika härliga som du!

  DU och din blogg inspirerar mig varje dag. Dagar då jag inte har tillgång till Internet är inte de samma som när jag läst din blogg. För mig fungerar den som terapi.

  Jag vill passa på att önska dig en fortsatt bra sommar och förresten, DUKEN vore skitsnyggt på mitt köksbord, Helt i min stil.

  Reply

 • Carolina says:

  Oj, vad svårt. Att lämna en kommentar om varför just JAG borde vinna denna underbara duk det går bara inte. Är inte vär den mer än någon annan. För vi är i så fall lika mycket värda den allihopa, vi som läser Din blogg.

  Tycker bara att duken är fantastikt fin helt enkelt. Fantasisk precis som Du är Anna-Stina!:-)

  kramar

  /Carolina

 • Emelie says:

  Vilken otroligt vacker duk! Den duken har allt! Vi har ganska nyss köpt hus och håller på och renovera för fullt, vi ska snart ge oss på matrum och kök. Duken skulle vara som klippt och skuren för mitt nya matbord jag köpt!

  Tack för en underbar blogg!

 • Carina says:

  Jag vill vinna! Helt enkelt för att jag är värd en så fantastiskt fin duk! 🙂

 • Anna says:

  Wow vilken fin duk 😀

  Jag tycker att jag förtjänar att vinna för att jag för det första älskar vitt! Det blir så stilrent och snyggt med ljust och vitt 🙂 För det andra så skulle jag behöva en liten uppiggning i vardagen efter allt tråkigt som hänt här hemma på sista tiden.. :/

  Tack för en underbar och inspirerande blogg 🙂 Sluta aldrig blogga 😉

 • Ica says:

  Mitt nya kök håller på att bli klart efter veckor av "Campingliv"! En ny fin duk på ett bord som sett sina bästa dagar skulle därför vara pricken över i't!

 • MalinJohanna says:

  Duken är underbar. Jag önskar inte duken för att kunna ge bort den, jag vill helt enkelt ha den själv. Ibland måste man tänka på sig själv också. Denna kunde muntra upp mig, skulle behöva det då jag inte har en ända semsterdag denna sommar. Kram till er 😉

 • Anne says:

  Lite glamour till vårt middagskaos skulle ju inte skada…

 • Bina says:

  Vet inte riktigt om jag förtjänar den mer än någon annan. Min motivering lyder i alla fall att med två barn (tre år och tio månader) så skulle vara perfekt hos oss. Inte bara den smarta ytan, men även det ljuva utseendet. Vi bor på landet i en vit skånelänga och den hade sett riktigt vacker ut framdukad här med blommorna treåringen plockat i vaser.

 • Mia says:

  Jag har precis kommit över en vit servis från norska "wik & walsøe" och denna duk skulle göra sig helt perfekt till det nya porslinet! Jag jobbar för fullt hela sommaren och skulle behöva något som muntrar upp…

  Wik & walsøe känns för övrigt lite som din stil. Ett hett tips om du inte redan har det 🙂

 • Ronya says:

  Jag skulle SÅ gärna vilja vinna den vackra duken. Jag å min man ska faktiskt förnya våra löften till varandra på vår bröllopsdag i september och då skulle det passa att använda denna duk!

  Vill passa på att tacka för en bra blogg!

 • Jenny S says:

  Åh! Den var jättefin! Har letat som en tok efter en snygg duk att ha på vår uteplats, men inte hittat nån jag gillar helt hundra än. Denna skulle passa perfekt 🙂

 • Isabel says:

  Jag vill vinna duken och ge bort i bröllopspresent, för vad är bättre än en princess duk till ett par som har nästan allt man kan önska sig!

  MVH Isabel

 • Anonymous says:

  Jag vill vinna duken och ge bort i bröllopspresent, för vad är bättre än en princess duk till ett par som har nästan allt man kan önska sig!

  MVH Isabel

 • Lina Samuelsson says:

  Hej svejs.

  Jag vill som så många andra vinna duken till min fina mamma (och pappa för den delen).

  Den skulle passa perfekt i deras 1800-tals gård som ligger i Skåne. Allt går i väldigt lantlig gamaldags stil med mycket blommor och romantik. Romantiken i hemmet har smittat av sig på mamma och pappa, för de har varit gifta i 32 år och jag kan fortfarande komma hem och hitta dem fnissande och kyssande i köket. Så vill jag också ha det efter 32 år. Därför förtjanar dom och deras fina romantiska hem en fin romantisk duk.

  KRAM Lina

 • Jag vill vinna duken till mig själv:)!

  Jag och min sambo har precis köpt vårat drömhus och flyttar in 1 augusti, lyckan är total:)! Inne i huset är det furu från golv till tak men de kommer snart bli ett minne blott och istället bli vitt och fint, huset är ett torp och som sedan byggts ut, helt i lantlig stil. Duken skulle passa fint i vår härliga matsal med brutet tak när jag dukar upp till kalas för att fira husköpet!

  Hoppas att ni får en underbar dag!:)

 • erika says:

  vad vore bättre med en duk som man fick bort alla fläckar på. den vore ju underbar till sommarens alla fester. För det kan ju gå lite vilt till ibland. Sen så är den ju otroligt snygg oxå.

 • Anna says:

  Halloj igen och tack för din underbara blogg. I like a lot. Och ngt mer I like a lot är den där helt underbara duken skulle vara såååå fin på vårt matbord hemma till våra vita stolar, dessutom gifter vi oss i sommar så vad skulle vara bättre än att få denna FAB-duk i bröllopsgåva från Gizmolina 😉 Många kramar Anna

 • Sandra says:

  Såg att fler vill vinna duken till sin mamma, det vill jag oxå. Anledningen till varför min mamma ska få den är för att hon alltid finns där för mig och det är alltför sällan jag ger något tillbaka till henne.

  Om en månad flyttar jag till Schweiz och då och då kommer min mamma med små presenter som hon tycker att jag kan behöva inför resan. Så nu vill jag vinna duken för att ge tillbaka något fint för att hon är hon och jag är tacksam för att jag fått henne som mamma.

  Fred & Kärlek

 • Maria says:

  Hej AnnaStina!

  Vill börja med att tacka för en underbar blogg som skänker mig en massa glädje i vardagen!

  Jag bara älskar den oroligt vackra duken! Jag och min sambo väntar precis vårt första barn och har nyss flyttat till en lägenhet där vi alla tre kan få plats. 🙂 Skulle älska att få duka med den här vackra duken på vår nyårsmiddag när förhoppningsvis två har blivit tre 🙂

  Kramar Maria

 • Agneta says:

  Hej!

  Satte mig just vid datorn trött efter en lång arbetsdag(jobbar på en förskola), och längtar bara efter min semester som börjar nästa vecka! Läste först min dotters blogg och sedan din, en ritual som jag gör varenda dag!Jag vaknade till när jag såg din tävling och jag vill vinna den fina duken för den skulle vara perfekt till mitt 50-årsfest som jag skall ha i trädgården vid mina föräldrars sommarparadis nästa år. Jag har redan börjat planera inför denna, det skall nämligen bli once-in-a-lifetime-super-duper-party!

  Kramar till dig och Johanna

 • Fjeldhammer says:

  Hei hei…

  Alltids morsomt å være med på konkurranse, men jeg har heldigvis mer flaks i kjærlighet!! LOL

  Jeg trenger å bli litt mer "carrie"… den duken var jo helt utrolig fin, og jeg liker egentlig ikke duker. Hadde jeg vunnet duken, ville jeg har invitert alle jentene på sjampis og jordbær.. dekket på med den duken….

  klem, kos dere masse i finværet!

 • sara says:

  för att jag blev uppringt för några veckor sedan av Bianco Footwear och fick frågan om jag var intresserad av att bli deras nya butikschef i Sundsvall.Så efter intervju i Stockholm har jag fått reda på att jag fått jobbet!Nu skulle jag vilja vinna en vacker prinsessduk så jag kan bjuda hem mina väninnor på jordgubbar och champagne för att fira en ny start i mitt liv!

 • Johanna says:

  En sån otroligt fin duk! Mitt matrumsbord är så stort att det ofta är sååå svårt att hitta en tillräckligt stor och fin duk! Denna hade passat perfekt och jag har väl inte en direkt anledning till att just jag skulle vinna men hade blivit överlycklig! Kanske det även hade kunnat bli en perfekt present till min underbara väninna som ställer upp i vått och torrt och verkligen är värd en överraskning!

  Ha en skööön sommar och ta väl hand om Er!

  MVH//Johanna

 • Frida says:

  Hej! Jättefin duk! Jag bor på 25 kvm och har ett perfekt klaffbord. Men det är inte fint när det är utfällt och det är svårt att hitta en duk som inte får rummet att kännas ännu mindre. En vit duk skulle vara perfekt då vitt ger enligt mig en känsla av rymd. Sen skulle mitt nya gröna fat passa peeerfekt på den duken! (och skydda bordet perfekt när jag har fester med min student vänner) Loveli!

 • Malin.E says:

  Åhhh…vad fin…skulle vilja duka med den när min pappa kommer och hälsar på i Augusti 🙂

 • åsa says:

  duken skulle passa så till mitt kök där jag har ett vackert gammalt bord med lejon tassar… som varit min farmor och farfars som ej finns kvar i livet:(

  förra veckan så ställde en kompis en varm kastrull på bordet och nu är det ett stort vitt märke där, vill så gärna ha kvar mitt älskade bord och med en sådan duk skulle det kunna gå.

 • AnnaR says:

  Pust, vilken fin duk! Skulle vilja duka med den på min dotters dop i augusti….

  Tack för en härlig blogg!

  Hälsningar Anna

 • Maria Ö says:

  Åååå, den skulle vara så fin till vår dotters dop!! Perfekt duk att ha på presentbordet. Jag vill vinna 🙂

 • Josefine. K says:

  Åhhh, den fina duken skulle passa perfekt när jag ska duka för att fira vår 1 åriga bröllopsdag.=)

 • Jag vill vinna den där fina duken av flera olika anledningar. Anledning ett är att vår son som är snart 14 månader geggar en hel del när han försöker äta själv, en som är smutstålig är perfekt i det läget. Sen har vi även köpt nya möbler till vår uteplats men då vi bara hade råd med plastmöbler så skulle duken liva upp dem och det skulle bli riktigt fint.

  Hoppas på tur

 • bitte says:

  Vill vinna för ska ha stort kalas i sommar. Och vill glänsa lite extra med en snygg duk.

  0007@hotmail.com“>bitte0007@hotmail.com

 • Anna says:

  Jag skulle så jättegärna vilja vinna den helt enkelt för att jag älskar att duka fint i vårt uterum och den skulle göra sig så fint till mitt loppisporslin!

 • Camilla says:

  Ojj jag var lite sent ute ….. så många som hunnit skriva innan mig så är de ju ingen chans att jag vinner men jag kan ändå berätta varför jag skulle vilja ha denna superfina duken.

  Vi har stått i bostadskö i flera flera år men eftersom vi har ganska höga krav, vill blandannat ha en uteplats. Pågrund av dessa krav har vi fått vänta i en hel evighet. Men nu så äntligen har vi skrivet kontrakt på en två plans lägenhet med uteplats och stor gräsmatta framför. En sak som är bra (eller FAB som du säger ;)) är att vi får ett matsalsrum där vi kan ha bjudningar och t o m fira julafton tillsammans med familjen.

  Innan hade vi bara ett strångt litet kök och alltså inte alls bra för bjudningar. Idag är det 22 dagar till vi flyttar och vi längtar så. Eftersom vi inte har kunnat ha bjudningar innan så äger vi faktiskt ingen finduk …. så denna skulle bli perfekt att inviga den nya lägenheten med 😉

 • Leons mamma says:

  Jag skulle helt enkelt vilja vinna denna duken för att den är så snygg och praktisk! Har en son som är 2 år och det blir en del kladd så med denna duken hade livet helt enkelt blivit lite enklare, mindre tvätt!

  Måste åter igen säga hur mycket jag älskar din blogg, såå stylish!

 • ellionore says:

  Tjingeling!

  Jag skulle bli överlycklig om jag vann den otroligt fina duken. Skulle passa perfekt till mitt trettioårs kalas.

  Du har en väldigt inspirerande blogg.

  ha det gott..

 • Katrine says:

  Jag tyckar jag bör vinna duken då jag giftar mig den 2 augusti i år – den är verkligen perfekt för vår bröllops brunch vi skall ha för närmaste släkten dagen efter den stora dagen. Jag skulle bli så glad om jag kunde bjuda på super fin brunch på denna eleganta duken. tack för en fantastisk blogg…

  Kram Katrine

 • evans says:

  Vilken fin! Jag har ingen fin duk att lägga på bordet och när det är lite extra festligt är det ju roligt att kunna duka fint. Till det tycker jag att det krävs en vit duk 🙂 Med två barn är det ju perfekt att den är teflonbehandlad! Då behöver man inte vara rädd för spill!

 • Malin says:

  Hejsan!

  Vad glad jag blir att man kan vinna en så bedårande duk. Inte nog med det så har jag en mor som har en förälskelse av dukar och det dröjer inte förens hon fyller 50 år och den här duken skulle verkligen pryda bordet med en stor rödrosig blombukett och flagga när hon kommer hem från jobbet den dagen. Hon skulle bli så himmelskt glad!

  Lycka

  Ha det så bra,

  Kram Malin

 • Cathrin says:

  Hej!

  Duken var ju supersnygg. Farmor och mamma har frågat mig ända sen jag fyttade hemifrån om jag inte ville ha en duk till matbordet. Jag har sagt nej varje gång, har inte varit så förtjust i dukar. Men det här var första gången jag såg en som jag kände att jag faktsikt skulle vilja ha. :)Konstig känsla. Mamma skulle nog ha sagt att jag börjar bli vuxen! 😉

  Underbar blogg för övrigt! 🙂

 • Petra says:

  Jag skulle vilja vinna den för att ge den till min mamma för att hon alltid ställer upp på mig och är så snäll och en ny duk till utebordet skulle verkligen behövas.

 • Patrik A says:

  Jag förtjänar att vinna för jag har inga vita dukar och att jag är kille. Thats it.

 • Jag vill hemskt gärna vinna duken då jag tyvärr inte har nån finduk att lägga på vid speciella tillfällen.

  Tror tyvärr inte jag har nån chans att vinna då det var så många som är med i denna tävling, försöka kan man ju iallafall 🙂

 • Atena says:

  Duken skulle jag använda när jag dukar upp till ett saft/bullkalas för mina älskade barnbarn,både egna och bonusar 🙂

 • maria says:

  Jag vill vinna duken för att den skulle passa perfekt på mitt bord när jag bjuder in mina kompisar på kalas med mat och dryck!

 • Tänk att få leka Carrie eller prinsessa,

  slippa med ett strykjärn att pressa.

  Ljuvlig men ändå tål lite ruffare tag,

  utseendet och dess mjukhet gör mig svag!

 • KarolinaN says:

  Vilken otroligt vacker duk! Vad kul att kunna lotta ut en sådan!

  Jo som trogen bloggläsare jag är;) berättade jag för ett bra tag sen lite om min och min sambos "flyttkarusell"… På ett år har vi alltså sålt ett radhus, byggt ett nytt drömhus,upptäckt att vi inte alls trivdes i området och flyttat igen, tillbaka till samma "samhälle" där vi bodde först. Och du AnnaStina har varit otroligt peppande i din livsenergi och alla härliga citat jag suger åt mig av. Det är ju lite av en sorg att lämna sitt önskehus för att man inte trivs i området och det har varit en rätt lång process. Men ett nytt hus som man lagt ser sin själ i räcker INTE för trivsel. Den tjusiga duken skulle nu göra sig så otroligt vacker i vår nya enplansvilla i tegel från 63! Det är inte alls nytt och har en övervuxen trädgård-men jag älskar det! OCH med DEN duken skulle jag gå helt bananas;)! Kram!

 • Elisabeth says:

  Først må jeg si at jeg virkelig liker din interiør-smak!Får masse inspirasjon fra deg, men som student tenker jeg som oftest at jeg får vente til jeg er i jobb:-)

  Som student er det sjelden rom for å kjøpe noe "ordentlig" tilleiligheten. Som oftest blir det Ikea, noe som i og for seg er greit. Problemet er at det blir litt vel upersonlig med bare billig Ikea-ting. Så for å få en litt mer personlig stil her hjemme,ønsker jeg meg denne duken!

 • Josefine,Blekinge says:

  Jag behöver verkligen vinna duken! Dels har vi ett gammalt furubord (hatar furu men har ej haft tid/energi att leta nya trädgårdsmöbler pga. vår lilla 2,5 månaders kille!) på vår uteplats som jag vill dölja så mycket det bara går! Dels så vore det toppen med teflonbehandlad duk som tål det mesta!!

  Tack för en fin och inspirerande blogg!

  Hoppas på tur!

 • malin says:

  skulle bli en helt underbar inflyttningspresent åt mig. precis flyttat och skulle verkligen vara något extra då min ekonomi inte är den bäst. underbar duk verkligen! älskar den verkligen!

  håller tummarna 🙂

 • Sanna m Thisla o Anthon says:

  En duk så vit och skir,önskar jag mig nu på bordet här hemma dessutom är den behandlad för då kan vi fika o spilla vilken fin blogg du har kramis

 • anniskattis says:

  Men – jag som hatar dukar! Den här var ju något i hästväg. Och vit är den – mitt hem är vitt och åter vitt. Mitt bord däremot – det är svart, och till nästa fest tycker jag inte det blir så himla glatt! Ny duk på bordet, det vill jag bjuda på – nu!

  Härlig blogg du har hälsar Anna

 • Amanda says:

  Jag har läst din blogg så länge och jag älskar den verkligen. Den ger mig så mycket inspiration och glädje i vardagen. Mina föräldrar har just skjilt sig efter att ha varit gifta i 25 år. Min mamma är så klart mycket nere och tycker att mycket i livet är jobbigt nu. Hon funderar på att byta jobb och har fått flytta för att få ner hyran. Jag skulle gärna överraska henne med den här vackra duken. Sprida lite glädje i hennes vardag så att säga…

  Du är bäst!

  Amanda

 • Jenny says:

  En underbar inredningsdetalj, som passar lika bra till en romantisk, blommig sommardukning på verandan, som till en gnistrande, krispig vinterfestdukning. Tack Anna-Lena för en inspirerande blogg. Jag beundrar dig för att du tror på och vågar förverkliga dina drömmar. Lycka till med nästa stora projekt! Kram

 • Jag och sambon planerar så småningom att kanske gifta oss. Vi kommer inte att ha ett stort bröllop utan lite mindre och mysigare bara till de närmsta. Duken skulle vara pricken över i:et på vårt bord den dagen…

 • Alexandra says:

  Hej! Gick just in och tjuvläste min flíckväns favoritblogg…hittade den här tävlingen. Vad förvånad hon skulle bli om hon fick ett grattismail om att hon vunnit en fin duk!!!

  Vit duk

  +snart födelsedag

  =given succé

  All the best!

  Pelle

 • Elin says:

  Jag har världens mysigaste svärmor som har det lilla lantliga hemma hos sig. Hon har precis gjort iordning sin terass, och det har blivit jättefint. Hon har dock inte så mycket pengar, så det lilla extra saknas. Den här duken vore en kanonpresent till henne!

  Tack för en superinspirerande blogg!

  KRAM ELIN

 • leopardia says:

  jag tyckte det var sån fin beskrivning där att den var lite carrie 😉

  jag skulle ge den till min mamma som är en liten arbetsam kvinna på 67 år. men hon hänger med i svängarna ändå och dne 20 ska vi gå och se just satc-filmen. hon är en riktig förebild och hon är inte bara min mamma hon är allas mamma, för hennes famn, hjärta och omtänksamhet räcker till alla. så en prinsessduk förtjänar hon allt 🙂

 • Marie says:

  Åh så vacker duk! Jag skulle vilja vara lite ego och önska den till mig själv. Om jag vann den skulle den ligga på bordet då jag frågar min pojkvän om han vill förlova sig med mig. Efter 19 år förhållande och 2 år i ensamhet- har jag nu äntligen hittat KÄRLEKEN. Han är mitt allt. Han ger mig lycka, kärlek och trygghet varje dag. OCH med den duken på bordet …kan han ju aldrig säga nej! 😉

  Härlig blogg- fortsätt så här. Jag läser bloggen flera ggr om dagen. Den är så sprudlande, livsbejakande och härlig! Kanon

  Kram Marie

 • Bibbilina says:

  OK WOW precis en sådan duk behöver jag till mitt köksbord. Har fyra söta små gulliganer 2 prinsar (6 respektive 3 år) och 2 sessor (5 respektive 1 år (i onsdags faktiskt!)) och är såååå innerligt trött på vaxdukar.

  Hoppas jag har turen med mig och vinner detta underbara stycke tyg, snacka om vardagslyx!!!

  Tack för en underbar blogg!

 • Frida says:

  Hej, vi ska snart döpa vår lila ögonsten. Det hade varit kul att få en "glammig" duk till den stora festen…Varma sommarhälsningar från en nybliven mamma

 • Ahnna says:

  Om ca 9 månader slutar jag högskolan. Då är det slut med slitet och jag kan vara mamma igen och hjälpa mannen i huset. Vore kul att kunna ha denna fina duk på bordet när vi har kalaset./Ahnna

 • Jenniepennie says:

  Jag skulle vilja vinna den fina duken!

  Den skulle passa så bra till vår bröllopsfest vi ska ha i slutet av sommaren! ska vara ute i trädgården så det passar ju perfekt med en lite tåligare duk då.

  Tänker mig den och en stoor bukett rosa rosor åååhh vad jag vill vinna!

 • Emelinda says:

  Oh jag vill vinna 🙂 Duken skulle passa utmärkt i mitt nya kök. Självklart är jag värd den nu när jag & karln skall bli sambos och jag har ett helt nytt kök att inreda 🙂

 • Anna-Karin says:

  I dag är de min lyckligaste dag i hela mitt liv, Jag väntar barn!

  Så duken skulle passa perfekt till min och mitt hjärtat´s middag, för att få vänta barn är en guda gåva. De måste firas!

  En riktig Gizmo duk de är lika med Helt Underbar!

  Ha en Underbar Helg!

  // Anna-Karin

 • Ulrika says:

  Mitt lilla sommartorp i skärgården med rosa mårbacka pelargoner & engelska rostapeter skulle älska sällskapet av denna duk! Vilken fin blogg du har!

 • Jenny Sv says:

  Åh, duken är så fin. Den skulle passa perfekt till min stora prinsessa till hennes födelsedag. Hon fyller 7 år snart och vi ska ha ett kalas. Duken skulle bli perfekt när det är kalas och barn sölar gärna ner. 🙂 Lätt att torka av. Att den är så prinsessig och väldigt fin ger det hela ett stort plus.

  KRAM

 • Amanda says:

  Min älskade förlovade nyblivna mamma till kusin skulle passa utmärkt till denna duk, jag har ingen bättre anledning. Hon har haft det lite svårt och så. Så snälla du! 🙂

 • Marit. says:

  Hvorfor jeg skal fortjene en sånn duk?

  Tja, kanskje fordi jeg flytter på hybel til høsten og starter mitt liv som student, og sånne ting får man jo alltid bruk for 🙂 Noe bedre grunn har jeg egenltig ikke.

  Om jeg vinner tror jeg mamma skal få bruke den til jeg trenger den. Fordi hun er så snill<3

  Puss!

 • Nettan says:

  Vilken härlig duk men som sagt jag har sån otur, vinner aldrig nått. Jag skulle vilja vinna denna duk till min mamma. Hon är i Usa på semester (även min syster är med) nu och de har varit med på en resa i båt (10 pers). Det blev storm och åska och massor med regn, de ringde kustbevakning två ggr men ingen kunde gå ut och hjälpa dem. När de kom iland så trodde ingen att de skulle överleva denna storm.

  Jag skulle vilja ge mamma duken som en uppskattning på hur mycket jag ÄLSKAR henne. Hon finns alltid för oss alla men livet har kunnat sett annorlunda ut för oss efter denna båt-resa!!

  Kramar hoppas på tur den här gången…

 • Sanna m Thisla o Anthon says:

  Vill vinna vita duken, skulle bli så fin på barnkalasen eftersom den går att torka av. Älskar vitt, chict och din blogg kramis söta du

 • Louise says:

  För några veckor sedan tipsade du om att sätta en vitmålad rundstav att hänga ljuslyktor i, över bordet. I mina drömmar har jag lagt till vita och rosa blommor i en vit oval skål och under detta, denna fantastiska duk! Vid det bordet vill jag samla mina vänner,deras små barn och Mr Big (om det skulle dyka upp någon sådan:)Ingen behöver vara orolig för att spilla på duken och jag kan lägga ned "uppdraget omöjligt", att försöka få farmors gamla linneduk (med kaffefläckar) slät. Tack för att jag får läsa din blogg och för dina dagens "klokord"!

 • Irene says:

  Jag har köpt hus! Har köpt nästan identiska trämöbler som är på bilden. Har även bokat in en girl kväll i mitt nya egna hus. Vad skulle då inte passa bättre än denna duk? Om jag vinner den kommer en "resultat" bild att skickas till A-S. Färg temat på min fest kommer vara rosa och vitt. Så låt mig nu vinna så jag får en ännu vackrare fest och bjudningar framöver….

 • Jenny says:

  Jag vill väldigt gärna vinna denna duk då den skulle passa perfekt i vår nya lägenhet som vi precis flyttat in i! Första gången du visade denna duk blev jag "kär" i den! Så himla fin! Det är svårt när man pluggar och köpa sådana här saker så därför tycker jag att jag ska vinna den som present för att fortsätta vara duktig och kämpa på i skolan i 1,5 år till 🙂 Kram! / Jenny (Luleå)

 • Linda Nordh says:

  Mitt hem pryds just nu INTE av ett vackert bord utan ett slitet furubord med märken av två barn….. Min dröm är att få duka vackert vitt och en sån här duk skulle uppfylla det!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *