EN VÄLBEHÖVLIG MÅNAD…!

Happy new week mina darlings! 

Jag ber om ursäkt för usel storlek på de bilder jag lastat upp senaste tiden och frånvaron av bilder i senaste inläggen. Det blir bättre snart! så vi får hålla ut lite…

Och på tal om att hålla ut… alltså vädret i Phuket den här sommaren är verkligen inte som någon annan sommar vi har varit här. Jag tror att jag räknar rätt då jag kommer fram till att vi har tillbringat 12 somrar här i vårt hem i Phuket fram till att pandemin gjorde sin entré så det här borde bli vår 13:e och a.l.d.r.i.g. tidigare har vi haft så dåligt väder. Visst, det är alltid regnperiod och monsun på sommaren men – det brukar regna och sen vara fint igen men den här gången så är det regn – moln – regn – moln och inte alls lika mycket vackert blå himmel som vi är vana vid.  Lägg sedan till jordbävningarna som skapat tsunami varningar och ovanligt hårda vindar…

Men – jag älskar oavsett att vara här för även om det är mulet så är det ändå +31 grader och jag njuuuuter av de softa dagarna.  Jag tror faktiskt aldrig att jag har varit i så stort behov av en mega chill vacay tidigare för det har varit en otroligt tuff period efter att min älskade pappa gick bort. Jag saknar honom varje sekund och jag processar dagligen allt som hände efter att pappa blev sjuk. Jag blir extremt arg och upprörd då jag tänker på hur den vård han fick såg ut och jag ifrågasätter vad som egentligen hände det där sista dygnet…  Det är så mycket som känns oklart och om det är något som våra politiker verkligen måste hålla fokus på inför valet så är det vården för det jag fick uppleva med pappa var en katastrof… jag trodde verkligen inte det var sant att det kunde se ut som det gjorde.

Så – en väldigt väldigt välbehövlig månad i Phuket it is och jag och mina J njuter dagarna trots solens ovanliga frånvaro.  Och idag ska J möta upp en vän som hon lärde känna då hon gick summer school här så jag passar på att ta en tur på Central Festival jag också. Passar mig perfekt! 🙂

 

Önskar dig en looovely måndag fylld av positiv energi!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

54
Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “EN VÄLBEHÖVLIG MÅNAD…!”

 1. Nilla says:

  Hoppas att solen och den klarblåa himlen snart är tillbaks. Men precis som du skriver, det är ju ändå varmt och skönt och ni kan njuta för fullt ändå, underbart!!
  Önskar dig en skön vecka, och det är så kul att du delar med dig av livet i Phuket, är lite avis på dig som är där.
  Kramkram!

 2. Christy Walton says:

  Hej, allihop,
  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån till 2% detta är ett legitimt företag med ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du är erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta låneerbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (christywalton355@gmail.com) Ange även följande detaljer så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  Land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:
  Kontakta oss med ovanstående uppgifter på vår e-post: christywalton355@gmail.com
  Hälsningar till er alla.

 3. C says:

  Såg att din pappas hus är borta från Hemnet, så skönt att försäljningen verkar klar så du nu kan sätta punkt för din jobbiga tid. Hoppas ni får mer sol resten av tiden därnere. Luleå leder tydligen solligan hemma i Sverige.

 4. A says:

  Luleå leder solligan i Sverige och vi har haft ovanligt många riktigt olidligt heta dagar. Och nätter,.. går inte sova.
  Hoppas ni också får sol snart.

 5. Caroline says:

  Hej!
  Du skriver att det är sommar, men visst är det så att det inte samma årstider som vi önskar?

 6. I all välmening says:

  Hej,

  min sambo lyfte att du inte bloggat på ett tag och jag tog mig friheten att kolla om allt stod rätt till med bloggen. Såg då att du hade ett gäng “lån-spam”-kommenterar och kollade lite djupare.

  Tyvärr är den ganska allvarligt angripen av malware, dvs “virus” i dagligt tal.

  Sucuri är ett säkerhetsföretag som har ett verktyg som kan detektera malware, dina resultat är tyvärr väldigt röda.
  https://sitecheck.sucuri.net/results/https/gizmolina.com

  Så om du fortfarande har möjlighet att logga in och kan börja städa så bör det nog göras fortare än kvickt. Här finns en gör det själv guide.
  https://www.dreamhost.com/blog/guide-clean-your-wordpress-website/

  om du inte har tillgång eller behöver hjälp hade jag direkt vänt mig till ditt webhotell och bett dem om hjälp. Det finns även bolag som gör sånt mot betalning.

  Så länge du inte tar tag i det så kommer din site nog att användas till att påverka sökmotorer, skicka ut bli-av-med-pengar-spam till folk etc etc. Och det vill ju ingen.

  Lycka till!

  • Nilla says:

   Då förstår jag varför jag på sista tiden alltid får upp varningar via mitt virusskydd då jag går in här. Hoppas att du kan få ordning på det Anna-Stina.

 7. Elin says:

  Jeg får også virusvarsel! Håper du får orden på dette og ikke slutter å blogge ❤️

 8. C says:

  Hoppas den långa frånvaron inte beror på att det hänt något!

 9. petra says:

  saknar din blogg,kram

 10. Anne says:

  Har du slutat blogga?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *