EN VIT T.I.S.D.A.G.

Gooodmorning darlings! 

Alltså hjälp vad det snöade stora snöflingor i går kväll! det var såååå magiskt vackert ute att jag blev helt tagen…  du kan se en liten snö-film på min insta story om du är nyfiken (jag heter gizmolinas på instagram). Och snö igår betyder skotta idag. Oh my , huslivet i norr alltså! Ha, ha.

Och idag tisdag, och i morgon lucia! Åh jag blir så rörd av alla traditioner…  Minns då jag gick i luciatåget i aulan på Tunaskolan…  Och det var så fint då Johanna var med i kyrkokören för ett par år sedan och gick med i Norrbottens Lucia tåg. I år blir det bara att se på TV, mysigt det också så klart men jag ser fram emot att Johanna går i tåget nästa år (det är bara årskurs 6 på hennes skola som är med). Jag såg föresten ett kul luciakrona + lucialjus pyssel av pärlor på Nyhetsmorgon nyss, så om du är sugen på att lucia-pyssla med barnen inför morgondagen så är ett tips att gå in HÄR, för där hittar du alla info. du behöver!  Och, du hittar ett (ätbart) pepparkake-slajm recept HÄR! Misstänker att min J är väldigt klar för att testa det efter skolan…! 🙂

Snap, snap…!  Jag skulle föresten behöva nya briller. Det ska jag skriva upp på min önskelista! eller, så får helt enkelt bara tomten lägga sitt kort under granen så fixar jag mina egna julklappar. Ha, ha.

Man vet föresten att man sett Solsidan filmen 2 gånger då man går och köper ett lysande rådjur! Ha, ha. Jag blev så inspirerad av Mickans julpyntning framför huset att jag tog en bild av det redan då jag såg trailern till filmen och i helgen, efter att vi varit på bio och sett om filmen tillsammans med jIG så hände det: jag åkte raka vägen till butiken! Ha, ha. så nu återstår bara att få det på plats och att få igång belysningen.  Och ja, filmen var absolut lika kul andra gången. Vi älskar den! 

P.S jag har ett litet rådjur som lyser sedan tidigare, köpte det för flera år sedan i Oslo, men i år är det think big som gäller! ha, ha.  Det här djuret blir ett fint barn till det större så de ska få stå ihop… tror jag…  (bilden är från vår terrasse i lägenheten i Oslo som vi bodde i före flytten till LLA).

 

Nu är jag på väg ut genom dörren här så jag önskar dig en magisk dag fylld av positiv energi! Och du, om något eller någon får dig att tappa gnistanblunda då en stund och förflytta dig i tanken till den plats som ger dig allra mest feelgood och energi, stanna där en stund, och återgå sedan till verkligheten med ett smil! 🙂

Happy tisdag!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Julen 2017 | 2 Comments

2 responses to “EN VIT T.I.S.D.A.G.”

 1. Mycket snö Umeå också……jag förflyttar mig till älskade Thailand i tanken.
  så som jag sakanr att inte få se vackra julgranen på hotell Mandarin Oriental i Bangkok.
  Ja men du får ju se granen i Nordstan/Göteborg säger maken!!
  Ser/lyssnar på Musikhjälpen som sänds från Umeå.
  Imorgon ska jag besöka city och titta lite live.
  Isabel Adrian/svenska Hollywoodfruar är bl.a. där då.
  Lysande rådjuren jättefina.
  Kram Titti

  • Åh jag förflyttar mig också till Thailand… har inte helt kommit över att vi inte ska resa dit i jul… Men förhoppningsvis så dröjer det inte så länge till vi är där igen… ! 🙂 Och jag känner igen kommentaren från din mann, det där med att vi får se vackra granar hemma också, Ha, ha. men det blir liksom inte samma sak… 😉 Och så kul med Musikhjälpen, jag visste inte vad det var? förren igår då en vän berättade. Så roligt att de är i Umeå!

   Önskar dig en magisk dag fylld av feelgood! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *