En “win-win” situation.

Allmänt

168397-1173
Så här satt mitt hjärta på golvet brevid mig då jag skrev mitt förra inlägg.

Mitt hjärta ÄLSKAR min korg med kort etc som jag har här på köket. För att jag ska kunna sitta och blogga i lugn och ro så låter jag hjärtat plocka ur allt som är i korgen för det tar ungefär samma tid som det tar för mig att skriva ett inlägg så då är det en "win-win" situation för henne och mig 😉

Nu jobbar jag på att bli klar här så att vi ska komma oss ut. JIG är riktigt dålig idag så han blir hemma från jobb och håller sig i sängen. Vi girls ska, som jag skrev tidigare, ta en tur ner till "Høyer" och vet ni vad jag har kommit på? Jo, att jag ska satsa på ett par riktigt snygga jeans för det behöver jag verkligen! Så – dagens mål är att hitta "the perfect pair of jeans"!

Hoppsan, nu är det någon som har bajskalas här vid min sida.. 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “En “win-win” situation.”

 1. Angel says:

  hahah vad gullig hon är där mitt i högen =)

 2. josefine says:

  sötnos!
  jag behöver också ett par perfekta jeans, har bara mina tiger som jag verkligen älskar! tipsa mig gärna!puss nu dricker jag chaite o ska jobba lite!!
  JIG: get well SOON!

 3. AnnaStina says:

  Angel-
  ha, ha 🙂 Ja, hon suuuuper myser där hon sitter och pratar för sig själv heeela tiden.. blablablatatatamamama.. SÖTT är det! *kram* 🙂
  Josefine-
  Sötisen! Jag är SÅ impad över att du jobbar! You go girl! 🙂 Jeans är INTE lätt att shoppa tycker jag och mina favoriter från Fornarina existerar inte längre (modellen har utgått) men idag provade jag några snygga hos Petter. Lägger ut dem här på bloggen sen så du kan se! 🙂 Också får du följa med ner till “hans” butik en dag för han har galet mycket snyggt! 🙂 (men det är ju inte direkt H&M priser..;) JIG hälsar och tackar för hälsningen. Just nu är han borta på jobb.. så jag ska ta och blogga lite och sen softa med nya blader. LYX.! Hoppas, hoppas, hoppas att vi får till att ses snart för nu var det på tok för länge sen sist. *puss* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *