Ena dagen upp, andra dagen ner…

Allmänt


Egentligen borde man inte ha någon våg.. 😉

Alltså jag undrar en sak: fungerar min våg ??  Är det bara jag som undrar det ibland, eller gör ni också det? Jag tycker att det går både upp och ner på dessa digitalvågar  (ena dagen väger jag det ena, den andra det andra…) och då jag väger mig tex hemma hos min mamma som har en "vanlig våg" så tycke jag att det är svårt att se exakt vad jag väger och då jag ibland väger mig hos någon annan så väger jag inte samma som jag väger hemma…?

Min konklusion på detta är att jag egentligen inte borde ha någon våg – det räcker ju med att känna hur jeansen sitter ! 😉

P.S vikten spelar verkligen INGEN roll – det viktiga är att vi mår bra och är lyckliga! men jag kan verkligen inte låta bli att väga mig så jag gör det på tok för ofta 😉 (man ska ju egentligen bara väga sig 1 gång i veckan…)

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Ena dagen upp, andra dagen ner…”

 1. Lia says:

  kroppen skiftar naturligt i vikt =) försök att bara väga dig en dag i veckan, på samma tidpunkt. jag har måndag morgon före duschen =) tänk också på att digitala vågar inte ska flyttas på, utan de ska stå där de står för att visa mest exakt siffra.

 2. AnnaStina says:

  Lia-

  Jag vet 😉 Men jag kan ändå inte låta bli att väga mig oftare. Ska försöka skärpa till mig och bara väga mig – precis som du – varje måndag morgon 🙂 TACK för tips! Kram! 🙂

 3. Jag har aldrig haft en våg hemma för min vikt spelar ingen roll för mig. Så länge man ser sund ut och mår bra med sig själv spelar siffrorna ingen roll. Även fast jag väldigt gärna skulle vilja lägga på mig några kilon…

 4. AnnaStina says:

  Tumadre-

  Det var precis det jag menade med det jag skrev 🙂 Så länge vi mår bra så spelar det ingen som helst roll och livet ska NJUTAS varje sekund 🙂 Kram!

 5. Madelene says:

  Hej du underbara.

  Hoppas att allt är bra med dig och Johanna? I dag är det sista dagen på inskolningen på fritids och det har gått jätte bra det känns så skönt.Sen nästa vecka är det dags för hene att börja i förskole klas jag undrar vad tiden har tagit vägen tyckte inte det var länge sedan hon födes och nu är hon 6år och stora damen.Njut med Johanna tiden går fort. Ha nu en jätte härlig Onsdag.Kram på er

  Madelene(Landvetter)

 6. Pethra says:

  Nej vågar är bara lureri, har samma dilemma som dig. Att gå efter hur jeansen sitter är ett utmärkt knep, jag strävar efter att komma i mina som jag hade innan graviditeten. Jag skall allt lyckas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *