Endast 1 st kvar !?!


Så här satt jag och jobbade med bildtexterna, tipsen och interiörsaken i Phuket i januari.

Jag var precis ut en sväng för att se hur Kamille Mor & Barn ser ut i hyllan på Narvesen (norska Pressbyrån) och vet ni – de hade bara 1 st kvar !?!  🙂 wow ! så jag svävade på rosa moln då jag gick därifrån ! 🙂

 
… och så här såg mitt "kontor" ut hemma på terrassen och inne på sovrummet. Jag skrev så gott som samtliga texter i Phuket de veckorna då min mamma var på besök .

Nu ska jag "fira" dagen med ett glas vitt (bubbel tar jag en annan dag snart) och Desperate Houswives på TV.

What a lovely day ! (jag har totalt glömt bort att jag har ont i ryggen 😉

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Endast 1 st kvar !?!”

 1. Josefine says:

  Härliga bilder!

  Sov gott!

 2. Josefine says:

  Krya på dig sweetie! Pussiluss

  ps. jag tror jag smsade dig att lör em är bäst? Iaf NU vet du 🙂

 3. Anonymous says:

  Har sittet å lest gjennom bladet nå og synes du har gjort en god jobb 🙂 Det syntes kanskje litt at du ikke er så vandt til å formulere deg på norsk, men det er nok ikke så mange som legger merke til det.

  Deilig å se litt annet enn de typiske tingene som mammabladene har hatt de siste årene, det går jo stort sett kun i retro klær og "loppis-innredning" og det er ikke helt min stil.

  Typisk for dette er den ene moterepotagen i kamilles blad også, med rotete sammensetninger av klærne og altfor ensidig (ikke noe for enhver smak)..

  Jeg er en erfaren nettshopper, men noen av butikkene du anbefalte har jeg faktisk ikke vært innom enda så tusen takk for gode tips 🙂 du er et friskt pust!

  Når dette er sagt så vet jeg ikke helt om jeg kommer til å fortsette å kjøpe bladet, syntes det var veldig likt norske mamma og det blir litt for kjedelig. Skulle gjerne sett et mammablad som var mer likt et moteblad, eller interiørblad. Alle disse historiene om mødre i ulike situasjoner, mammaer eller barn med ulike sykdommer osv har vi lest så mange ganger tidligere.

  Nei, et mammablad i ELLE stil ønsker jeg meg 🙂 med tyngde på mote og interiør for både store og små + litt foreldrestoff innimellom.

 4. Michaela says:

  Hoppas du haft en trevlig kväll, nu startar sommartävlingen på min blogg!

  Var med och tävla om den snygga bikinin från Panos!

 5. Karin says:

  Åh, ett stort grattis till dina framgångar med magasinet. Tycker att det är riktigt trist att det inte går att köpa tidningen i Sverige, och att köpa en hel prenumeration känns smått onödigt här i Sverige… De borde kunna skicka lösnummer mot postförskott?! Tror jag ska maila och fråga 🙂

  Om inte annat får du kanske lägga ut bilderna från lägenheten här på bloggen nån gång i framtiden 🙂

  Har sagt det förr och säger det igen: du har en SUPER-blogg och verkar vara en helt fantastisk kvinna och mamma 🙂 Keep up the good work!

  Kramar från mig ♥

 6. Alexandra says:

  Hej!

  Grattis till det fina bladet. Jag försökte komma in på nätbutiken http://www.chic-shack.net men får det inte till…

  Kram och bra jobbat!

  Alexandra

 7. Wenche says:

  Hei:) Har kjøpt Kamille mor og barn, og det "vanlige" Kamille (som jeg kjøper hver uke).

  Vet ikke helt hva jeg synes om mor og barn-bladet i sin helhet, men jeg elsker sidene du har laget:))) Du er så flink og veldig inspirerende:) En ting jeg savnet på dine sider var hvor man får kjøpt tingene (nettadresser feks), feks prinsessegodisskålen. Det sto bare navnet, ikke adresse, mail- el nettadresse.

  Enn om Kamille hadde laget et Kamille interiør med deg som stylist!!! Garantert suksess:)

  Gleder meg VELDIG til du skal starte nettbutikk:) Men NÅR blir det???

  Ha en fin kveld:)

  Klem:)

 8. Madeleine says:

  Grattis grattis till dina framgångar. kraam

 9. Åh vad jag skulle vilja ha tidingen och läsa om ditt jobb och se bilder på det du stylat. Vet du om man kan köpa tidningen i Sverige? Annars får du fota alla sidor och lägga ut här, jag dör av nyfikenhet. Kan dock räkna ut att allt är perfekt för du är så himla duktig!

  Massa kramar

  Anna

 10. Hilde says:

  Hei AnnaStina!

  Da har jeg kjøpt bladet, og jeg må si sidene du står for er topp!!! Baldet var vel ikke noe revolusjonerende, temmelig likt MAMMA, men dine sider gjorde forskjellen.

  Det er fordi du har en genuin interesse for klær og stæsj til barn, og fordi jeg har helt lik snak som deg:-) Er så lei av retro og knalle farger, så alt du presenterte var superfint!

  Så kommer selvfølgelig til å kjøpe bladet videre og håper virkelig du er like mye med da.

  Flott og stå på!!

  Hilde

 11. Trofast leser says:

  Kjære Anna-Stina!

  Endelig fikk jeg kjøpt bladet og åpnet spent… Jeg har i kveld lest det fra perm til perm og må si gratulerer med et godt blad og en god jobb! Skjønner godt at du er stolt av resultatet! Dine sider var veldig bra og spesielt godt likte jeg reportasjen fra Johannas rom og ikke minst det flotte gutterommet! Jeg har selv en liten prins og syntes at de andre bladene i samme segment "Mamma" og "Foreldre og barn" har dårlig kjønnsbalansen i sine reportasjer. Både når det gjelder mote og interiør viser bladene veldig ofte mer til jenter enn til gutter. Men du hadde en svært god balanse på sidene du stod for, og det satte jeg så stor pris på! Er også enig med det som tidligere er skrevet i kommentarene at det var godt med et blad som ikke bare fokuserte på retrostil og loppemarkedinteriør! Det har vi sett nok av… Igjen gratulerer med ett flott blad og en vel utført jobb!

  Klem fra trofast bloggleser som kommer til å kjøpe Kamille mor & barn i fremtiden også

 12. Starmama says:

  Kan du inte fota och lägga in bilder fr tidningen eftersom vi inte har möjlighet att köpa & läsa den?

  Kram!

 13. grommis says:

  Haha, jeg måtte kjøpe bladet i går, bare fordi du har laget det. Har jo ikke barn selv, så følte meg litt "teit" da jeg stod og kjøpte det på Narvesen, og ikke minst da jeg kom hjem til mannen:) Men: Veldig flink er du! 🙂

 14. Yvonne says:

  Grattis! Måste kännas fantastiskt kul att tidningen tar slut i affären! Jag kan inte köpa den (har inte lust på en hel prenumeration) men jag är säker på att du gjort bästa jobbet!

  Kramar…

 15. Anna-Lena says:

  Nu har jag äntligen fått läsa det och det var ju kanonbra! Vad kul! (som "trogen" läsare av din blog tycker jag mig känna igen vissa tips och idéer som är väldigt Anna-Stina?.. 😉 ballongbuketter osv… 🙂 Härligt! 🙂 Ja, det glaset bubbel tycker jag absolut du ska ta snart och fira dig själv! 😀 grattiskramar

 16. Anonymous says:

  Hei Anna Stina!

  Jeg er trofast bloggleser hos deg hver dag men legger sjelden igjen spor etter meg.Det må jeg bare nå etter å ha lest Kamille barn som du virkelig har satt din signatur på. Det skinner igjennom i hele magasinet at du virkelig brenner for det du gjør. En formidabel innsats AnnaStina. Dette kommer fra en mor til 3 som har svenske mama/family living som favo-blad.Leste bladet fra perm til perm. Jeg har forresten kjøpt mitt sofabord hos deg på Gizmo. Har sofaer fra Sletvoll og bord fra Gizmo (henriksteen?). Din interiørstil inspirerer også veldig. Din butikk er savnet i Oslo det erikke mange lik den. Spesielt fordi det var så personlig service der og utrolig mye fint å kjøåe. Gleder meg til du får igang din nettbutiikk.

  Klem mor til 3 fra Ekeberg i Oslo

 17. Daniel says:

  Värsta lyxliv!

  Får jag komma på lite schlager å champagne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *