E.N.E.R.G.I.B.O.O.S.T.

Allmänt

psycheplays_quotes_get-started

Dagens tänkvärda. 

Happy fresh new week sweeties! 

Vips! så var jag tillbaka i Luleå igen. Men alltså v.i.l.k.e.n. helg vi har haft! Helt AMAZING på alla möjliga sätt och jag har fått DEN energiboosten och det var precis vad jag behövde! Så idag går jag runt i ett lyckorus och det är ju bara helt underbart härligt!   Och – nu blickar jag framåt och satsar på att jag snart dansar runt på gatorna här i Luleå. (får kanske hänga upp några discokulor över Storgatan  och strössla stan med glitter & ballonger så jag känner mig hemma?  Ha, ha. Nejdå, detta blir nog bra.) Och det kändes underbart att komma hem till vårt fantastiskt fina hus igår!

Men- det inlägget jag gjorde häromdagen ang. flytten ångrar jag just nu. Det är inte alltid lätt att dra en gräns mellan hur personlig och privat jag ska vara här på bloggen och den dagen var jag mer personlig än jag varit på mycket länge. Något jag inte borde varit eftersom det jag skriver kan missförstås… Så – när jag läst era kommentarer (för de vill jag så klart få med mig) så kommer jag att ta bort det.

Ska ta och sätta ihop ett inlägg från helgen strax men först blir det middag & måndagsmys här hemma i Casa Gizmolina.

12188905_10153162866990796_1459931685693664156_n

Darlingen ä.l.s.k.a.r. allt som har med experiment, forskning etc att göra så självklart blev det en tur (eller faktiskt 2 turer) till Tekniskt Muséum i Oslo i helgen och idag har hon invigt sin forskar rock + briller och gjort ett av de experimen kit som hon shoppade med sig hem.

12219530_10153162869215796_4038684173764942483_n

Största möjliga koncentration…. molekyl kulor in the making…!  Brillorna & rocken är ju bara underbara. Ha, ha.

Nej, bäst jag tar tag i maten. Det pågår playdate här och jag har en härlig hög med inspirerande norska magaziner som ligger och väntar på mig.

Önskar dig en riktigt, riktigt mysig kväll! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “E.N.E.R.G.I.B.O.O.S.T.”

 1. Catrin Lindenhall says:

  Hej! Härligt att glädjen är tillbaka. Det var lite komiskt för jag skrev ett inlägg där du kände dig tom. Ta fram discokulan och glitterbyxorna och nu tar du upp det. Det var lite komiskt tänk att shopping är energiboost det är bästa medicinen och lite gott i tillvaron. Mys på du och dansa vidare. Ha en fin vecka. Catrin

  • gizmolina says:

   Ha ha, jag läste din kommentar efter att jag skrivit det här inlägget och smilte från öra till öra.. ! 🙂 Tusen miljoner TACK för underbar pepp Catrin! Lite disco är precis vad man behöver ibland ! 😉

   Önskar dig en härlig kväll och en underbar vecka! Kram!

 2. Solveig says:

  Härligt att det känns bra att komma hem till Luleå, hoppas det fortsätter så

  • gizmolina says:

   Ja, det känns fantastiskt härligt! 🙂 och jag hoppas också av hela mitt hjärta att det fortsätter så !

   Önskar dig en riktigt mysig kväll Solveig! Kram!

 3. Emma says:

  Vilken energi du verkar ha nu när du varit i Oslo! Just saying

  • gizmolina says:

   Ja, jag har verkligen fått en energiboost deluxe! Underbart! Och jag blir riktigt glad då jag läser att det märks ! 🙂

   Njuuut kvällen Emma! Kram!

 4. Elin says:

  Jag tycker bara att du var helt normal och ärlig! Känns mest äkta så, istället för att allt ska vara rosa spunnet socker.
  Kram

 5. Catrin Lindenhall says:

  Tack snälla du för dina fina ord de värmde att de gav dig glädje. Din blogg är så mysig , när man har likadana intressen. Nu får vi ta vara på veckan på bästa sätt. Kramar tillbaks till dig

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK – igen – för underbart härlig feedback Catrin! Ta vara på veckan du också så kan vi njuta helgen till max sen… !

   Önskar dig den allra bästa dagen! Stor kram!

 6. Mussi says:

  tips til julekalender til J-forskerfabrikkens julekalender !!! Den tror jeg er perfekt for J.

  • gizmolina says:

   What? finns det en Forskerfabrikkens julekalender?!? Jag dööör…! Klart Johanna måste ha en sån ! Ska omgående kolla upp saken och be JIG köra inom och shoppa nästa gång han är i Oslo. Tusen 1000 TACK för tipset Mussi !

   Njut dagen! Klem! 🙂

 7. Vilken härligt forskar-outfit!
  Och vet du, citatet ovan har jag som framsida på min kalender 🙂

  • gizmolina says:

   Ja men visst är den underbar! 🙂 Johanna ville ha på sig den när hon gick till skolan idag, ha, ha… ! Och så kul att du har de citatet på din kalender. Det skulle jag också vilja ha… !

   Önskar dig en magisk tisdag fylld av solsken & lyckliga stunder! Stor kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *