Ett av mina bästa köp.!

Allmänt

168397-737

Här är vi två trötta "restjejer" som sitter och myser vid middagen. Hjärtat är nattklar i sin pyjamas och mumsar i sig fläskfilé bitar av mig. Vi åt jätte god middag och den enda som fick ha fötterna på bordet var sessan 😉

Mitt favorit halsband med Hello Kitty som jag har på mig idag är föresten det första internet köp jag gjort. Jag beställde det från en butik på Hawaii för ca 4 år sedan… Det är ett av de bästa köp jag gjort för SOM jag använt det halsbandet! 🙂 Hon som gjort det heter "Tarina Tarantino".

P.S i bakgrunden syns en super söt rosa spargris som hjärtat & jag fick av mamma idag. Det står "Till prinsessan" på den. 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *