Ett av mina favorit blader!

Allmänt

Phuket kl.21.00, lördag kväll.

Som ni ju vet så shoppar jag galet mycket blader, ELLE, Vogue, In Style, Living Etc, Mama, Family Living ja, listan kan göras hur låång som helst 😉  Och bland alla dessa blader finns det ett som alltid utmärker sig och det är engelska "Red"!


Det var april nr jag shoppade idag så hemma ha de kanske bytt ut dem till maj? men om inte : köp detta nr. det är riktigt bra!

Varför? Jo, för att deras modereportage är glada, vackra, fyllda av ballonger och leende människor! 🙂 DET gillar jag! I ELLE och i Vogue kan det bli så himla jätte trendy och stylat att jag inte ens tycker att det är snyggt, och det är inte alltid att man ens ser kläderna..

Titta bra på reportaget jag fotat av, hur härligt är inte det?  Jag blir helt glad av att titta på så vackra bilder och det ger massor med inspiration! 🙂

Och vet ni vad det står på coveret? "Chill-out special. Relax! Get more sleep tonight." hmm… känns som det är mitt i prick för mig som i förra inlägget skrev att jag ska lägga mig tidigare idag 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Ett av mina favorit blader!”

 1. Dee says:

  shopping och åter shopping….var rymmer du allt????

 2. Caroline says:

  åå den siden du viste frem der så helt perfekt ut!!!

 3. AnnaStina says:

  Dee-

  Haha 🙂 Vi håller fortfarande på att inreda vårt hem här i Thailand. 🙂

  Caroline-

  Ja, visst gör den! Riktigt snyggt & inspirerande! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *