Ett av mina uppdrag.

Allmänt


Jag skulle vilja ha allt på den högra sidan… vesten från Day, smyckena från Bibi, jeans Pepe-jeans, bootsen från Freelance och väskan från Guess. Men allt till vänstre är också snyggt: vest Ellos, jeans Gina Tricot, veska Bianco, boots Din Sko och smycken från Gina Tricot.

Jag kom på att ni kanske vill se en de mote-shop sidor jag gjort till magasinet Kamille? Denna var i en Kamille som kom ut för några veckor sedan och av alla mote-shop sidor jag gjort så är denna en favorit 🙂 Jag älskar bilden på snygga Elle Macpherson och en vest gör verkligen det lilla extra till din outfit.

Kvällarna “försvinner” då vi är home-alone och just nu pågår nattning..schhh.. 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Ett av mina uppdrag.”

 1. Åh vad kul att det är lite inne med boots igen för jag kom just på att jag har ett par konjaksfärgade i skinn med träklack! De är superfina men har fått vila några år… Blir nog att damma av dem hör jag! Bägge outfit´s:en var snygga, bra jobbat AnnaStina 🙂

  Hoppas hjärtat somnat så du får lite tid för dig själv!

  Kram♥

 2. Vilket fantastiskt roligt arbete du har. Kikar in här lite då och då och blir alltid så inspirerad av din blogg.
  Ha det bra.
  Kramar Anette

 3. Michaela says:

  Har sagt det förut och jag säger det igen. Ååååh vad jag ÄLSKAR denna bloggen!!! 🙂 Lyckopiller varje gång man tittar in 🙂

 4. Fia says:

  Du är en dos av min vardag!!! =)
  Åh vilken snygg väska från Bianco!!! Im in looove =)
  Men hjälp mig, hur får man tag i den? Såg den inte på biancos hemsida heller??
  Ha en mysig kväll.

  Kram

 5. Anonymous says:

  "home-alone"..???hur är det med svenskan..el ska det föreställa världsvant eller ??

 6. Challe says:

  Jag förstår inte varför du ska skriva "oss på köket"…"mote-shop" osv. Visst bor du i Norge, men du är fortfarande svensk. Sånt där läser man aldrig om i prinsessans dagbok.

 7. Det där vill jag också ha

 8. Fredrikke says:

  Hei,
  møtte deg såvidt da Daisy hadde VIPkveld forrige måned, er gammel kunde fra Gismo i Industrigaten. Ville bare si at jeg siden det har oppdaget din blogg- og Elsker den!!! Helt fantastisk koselig å få alle dine fine tips og betraktninger om livet!!
  Takk så utrolig mye!!!

 9. Maya says:

  Vad kostar väskan från Guess, var hittar man den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *