Ett barnrumstips!

Allmänt


Kul alternativ till tapet från barnerommet.no Surfa in och klicka på "temarom" till vänster på sidan så finner du flera alternativ.

Det har blivit mycket barnrumstips här på bloggen sista dagarna eftersom jag är helt "inne i " att hitta inspiration till Johannas rum. Så jag hoppas att ni som läser och inte har barn har överseende 🙂

När jag surfat runt så hittade jag ett kul alternativ till tapeter, nämligen stickers som du fäster på målade väggar ! Och just det här temat med Snövit, Törnrosa m.fl. var ju hur gulligt som helst. Speciellt på en ljusrosa vägg. Och det känns so ett bra "budget" alternativ till tapeter.

En sån här lösning passar ju även på en fondvägg eller i en lekstuga. !


Kate Moss och hennes dotter Lila Grace på väg till bröllop. Jag undrar hur Lilas rum ser ut?

Nu ska jag försöka montera ihop Johannas nya säng med verktyg ur min fina rosa verktygslåda. Wish me luck! 😉

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Ett barnrumstips!”

 1. Linda says:

  Var en tur på Sandvika Storsenter igår, på Søstrene Greene hade de super søta prinsessestickers till væggarna. Hade æven olika djur, bilar och sjørøvar-stickers. Men ær kanske prinsessestickers som ær mest aktuellt før er ;o) Ha en fin dag i ett annars ganska grått Oslo idag!

 2. Annah says:

  Tycker det är jättebra med tips på barnrum 🙂

  Ska snart börja själv och inreda barnum till bebisen i magen. Ska bli så himla spännande, och jag inspieraras massor av det du lägger upp. Så himla fint! Johannas rum är nog det finaste jag sätt.

 3. Caroline says:

  Hm, undrar om Lila Grace själv valt att ha grå klänning på sig eller om det är Kate som vill ha en "stylish" dotter att visa upp? Barn ska ha färg, tycker jag iallafall! Men alla är vi ju olika…

  Ha det gött!

  C

 4. Madelene says:

  Den var ju supper söt och Emma bara älskade den en sån tappet vill jag ha i mitt rum till hösten när vi skall göra om men som du skrev en fond väg blir ju bara sååå bra det får det bli.

  Kram på er Madelene+ dotter.(Landvtter)

 5. Mia says:

  Det är kul med alla roliga tips även om man inte har barn! Fortsätt så 🙂

 6. Martina says:

  Jag har själv inga barn, men älskar barnsaker och barnkläder. Johannas rum är ju så fint så det är så roligt att följa er, jag har sagt det förr men Johannas säng är helt underbar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *