Ett besök hos skräddaren.

Phuket kl.10.20, lördag fm, ´+32 grader och SOOOL.

Igår var jag som sagt till skräddaren och jag valde att åka direkt till den skräddare som jag sytt upp klänningar hos flera gånger tidigare år. Det sköna med honom är att han inte pratar svenska och att han inte står utanför och "tjatar in kunder" för den stilen gillar jag inte alls, tycker att det blir lite jobbigt..

Men – igår när jag var till honom så kändes det verkligen att det är lågsäsong nu och att det var en stund sedan en kund kom innanför dörren så jag fick inte den skönaste feelingen tyvärr.


Jag hade beslutsångest på färg…Johanna hjälpte mamma att prova olika.

Trots allt så beställde jag i alla fall mina 2 klänningar och jag ska dit och prova i eftermiddag så vi får hålla tummarna att resultatet blir lika bra som tidigare trots att  känslan i butiken inte var så skön som jag hoppats på….

Nu ska jag & Johanna ta en stund i poolen  – sen ärenden.

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Ett besök hos skräddaren.”

 1. Hoppas att klänningarna blir fina trots att inte känslan var den rätta. Hoppas att ni har en skön lördag. Mys i solen! 🙂

 2. mma says:

  Det ser precis ut som den skräddaren jag var hos när jag sydde upp kläder.

  Det är i Karon va?

 3. Caroline says:

  Hej hopp. Vill gärna veta vad skräddaren heter om du kan rekommendera honom. Ha en underbar dag!

 4. anna says:

  hej! Är det möjligtvis den underbara familjen på Jaspal taylors i Kata Noi du syr upp hos? De är bäst och har riktigt bra tyger!

 5. Jag har nyligen hittat till din blogg

  Är nyfiken på vad dt är du ska göra när du kommer hem igen

 6. AnnaStina says:

  Tack så mycket för era kommentarer! 🙂 Skräddaren jag syr upp hos ligger i Kata men jag rekommenderar den tyvärr inte… Han var super tidigare år då jag sydde upp men den här gången sköter han inte sin kundservice så jag syr inte upp här fler gånger. Testar kanske den Anna skriver om i Kata Noi nästa gång istället! 🙂

  Att ha det gott-

  Jag har faktiskt inte skrivit om vad jag ska göra när jag kommer hem.. men jag ska berätta det en dag snart! 🙂

  Kramar till er alla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *