Ett bud med diamanter.

Allmänt


Coolt kort shoppat på R.O.O.M. för länge sen..

En bra sak med att städa är att jag hittar saker som varit försvunna ! Som idag tex, så har jag hittat ett diamantarmband som Johanna "lekt bort" ( jag vet – barn ska inte leka med diamanter, men ibland händer det då man inte ser….) och detta armband har jag verkligen sökt och sökt och sökt…..

Till saken hör att diamantarmbandet har en söt historia som är ca 3 år gammal och som hände strax efter att jag träffat JIG:

När jag stod och jobbade i min butik så kom det ett bud med ett paket. I paketet var det en söt liten kanin (gossedjur) och när jag tittade närmare på kaninen så satt det ett diamantarmband runt halsen på det… ! 🙂

Fler sånna bud tack ! 😉  ha, ha

Nu ska jag iväg ut och fixa ärenden innan jag hämtar gullet på dagis.

Hoppas att din dag är fabulous !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Ett bud med diamanter.”

 1. Anna says:

  Lovely, ett sånt bud får gärna knacka på min dag ida. Iochförsig fick jag ju min drömvigselring för ca en månad seden full av blingande diamanter så jag får nog snällt vänta ett tag och det gör jag så gärna, den som väntar …… Kraaaaaaaaam. P.S jag städar också idag, phuuuuuuuuu vad jobbigt och välbehövligt ha ha ha.

 2. Engla says:

  Hej! Ja tusen tack, såg din kommentar igår. Tack för det du gjorde. Kramar!

 3. Josefine says:

  Så BRA att du fann det!!!

  KRAM

 4. Madelene says:

  hihi Ibland går det faktiskt inte att kontrollera vad dom små busarna hittar att leka med! =)

  Kram Madelene i Fjällbacka

 5. Ida says:
  2008-09-15 @ 13:57:21

  URL: http://i

  Postat av: Ida

  Nej så ROMANTISKT! 🙂

 6. Anne_K says:

  JIG kanske skulle starta en egen blogg med lite romantiska tips så våra manliga hälfter får lite inspiration dom med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *