Ett favorit “hemmahos” reportage!


Det är en LYX att ha en balkongdörr direkt från köket.  Och jag drömmar om så här vita golv och liknande "kryssdörrar" på våra köksskåp.

I kväll har jag haft en små jobbig nattning av min darling så imorgon blir det definitivt och helt utan minsta tvivel rullgardinshopping på oss och jag kommer att köpa de mööörkaste rullgardiner som existerar på marknaden. Kosta vad de kosta vill ! haha 🙂

När hjärtat ÄNTLIGEN somnade så satte jag mig och "mys surfade" och då hittade jag plötsligt ett av mina absoluta favorit  "hemmahos" reportage från tidningen "mama" på mamas hemsida . Jag blev SÅ glad då jag hittade det och kopierade direkt alla bilder så att ni får se !

Reportaget heter "Singelmammans tjejiga drömlya" och det är Malin Singh och hennes 5-åriga dotter Tindra som bor i denna underbara lägenhet i Stockholm.

Och vet ni – det var då jag läst detta reportage som jag sprang iväg och shoppade den lila tunikan med små hästar på från By Malene Birger i höstas 😉  för som ni ser har hon på sig den här:


Snyggt skåp i snyggt sovrum och snygg tunika 🙂


Underbart att placera snyggaste skorna synligt i skåpet !


Super fint sovrum! Jag älskar den snygga sängkappan, fönstren, det mörka golvet och de randiga tapeterna..!


Fantastisk kakelugn! I love it och drömmer om en liknande i vårt vardagsrum…


Prinsessigt rum och FIN sänghimmel!


Härligt klädskåp i barnrummet!

Det är alltför sällan som jag ser sånna här inspirerande och fina hemmahos reportage trots att jag köper ALLA interiörblader som finns i princip… 

Nu ska jag vara duktig flicka och försöka komma mig i säng för snart är det en ny dag att uppleva !

God natt & sov gott!  ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Ett favorit “hemmahos” reportage!”

 1. Engla says:

  Jag håller med dig om det reportaget, inspirerande! Angående rullgardiner har vi två vita från Ikea. En på insidan av fönstret och en på utsidan. Det fungerar bra och blir riktigt mörkt i rummet 🙂

 2. Anci says:

  Gillade det svarta skåpet med ljus insida.Kanske något att ta efter om jag äntligen kan få iväg det gamla skåpet i syraborstad furu som var så modernt för en massa år sedan.Fina bilder! Var hittade du det repotaget?

 3. Karoline says:

  Annastina! Du som har koll på allt i alla magasin, är detta med i nummer 7 eller en gammal tidning!

  Ha en bra dag!

 4. Anci says:

  Läste inte så noga.Såg nu att det var från Mama.:)

 5. Anna says:

  Oh jag älskade också deras inredning, såååå snyggt med både vita högblanka golv och även mörka, vi funderar på göra det i vårt vita hus som påminner om det din svägerska köpt som för övrigt såg döööläckert ut 🙂 Kraaaaaaaaaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *