ETT FILMTIPS!

14463183_10153820850060796_6763566407239240948_n

Dagens veninne-present-tips! En bubblande härlig dvd tillsammans med en flaska bubbel. Whooop, whooop! 

Här kommer ett filmtips inför helgen! Jag såg How to be single första gången på flighten hem från Bangkok i sommar och jag ä.l.s.k.a.d.e. den! så, direkt då jag såg att den kommit ut på dvd så köpte jag hem den och i helgen kommer jag att se om den för 3:e gången. Den är absolut inte någon oscar award winning film så om det är det du är ute efter så är mitt tips: The Danish Girl (fantastiskt bra film!!! jag såg den på flighten till New York). Nej, den här ska du se på samma sätt som du såg en episod av Sex and the city då det gick på TV. Jag trodde först att det var gänget bakom Bakfyllan som gjort den för den har lite samma stuk. Hur som helst – mitt filmtips om du vill bli underhållen en stund! och – ett bra presenttips till veninnan! enkel att posta och kul att ta med tillsammans med en flaska bubbel istället för en blomma om du ska bort på fest / middag i helgen…!

Har du något riktigt BRA filmtips? dela gärna här i så fall! Jag köpte föresten Mother´s Day igår och Djungelboken. Två filmer som vi missade på bio. Älskar att ha filmer liggande på vänt hemma, speciellt på hösten.

Nu: fredagsmys! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “ETT FILMTIPS!”

 1. Ja,den är lite rolig den filmen! (= ha en fin fredag.
  Kramar

  • gizmolina says:

   Ja visst är den kul! Jag skrattar så jag gråter varje gång jag ser sen och scenen, i början av filmen, då de ska piffa till sig på väg till jobb är ju bara helt fantastisk! 😉

   Önskar dig en riktigt härlig söndag Jeni! Kram!

 2. Maria says:

  Tack för din fina inspirerande blogg! Den ger glitter och glädje i vardagslunket

  • gizmolina says:

   Åhhh tusen 1000 miljoner TACK för underbart fina och peppande ord Maria! Om du bara visste hur glad jag blev nu! 🙂

   Önskar dig en magisk söndag och en underbar ny vecka! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *