ETT GÅ BORT PÅSK TIPS!

Allmänt Påsk-present-tips! Påsken 2022

Happy torsdag mina kära bloggvänner!

Jag har gått in i “prosjekt mode” och lägger all tid jag kan på pappas hus just nu.  Det är så otroligt mycket som ska göras, tömmas, sorteras osv och det är en så obeskrivligt jobbig sak att göra eftersom minsta lilla sak väcker så mycket minnen… Det är som att hela mitt liv passerar revy… sånt jag glömt, sån jag förträngt, sånt jag blir lycklig av att återminnas, alla fantastiska resor som min pappa tog med mig på och allt som får mig att skratta och le också allt det där som bara blir jobbigt… medicinskåp, pappas kläder osv…  Men jag är som sagt i “prosjekt mode” och har fullt fokus på uppgiften och tänker att det bara måste göras. För det finns ingen återvändo.

Och igår var det Game Day och jag överraskade J med att jag bokat in en tid för hårstyling inför matchen så jag hämtade henne efter skolan, körde till frisörsalongen (samma som där jag går och stylar mitt…), sen körde jag J till arenan eftersom de har uppmöte kl. 16 då det är matchdag också var jag själv på plats vid vårt VIP-bord kl. 18.  Jag bjöd med mig en vän på middag och en till vän anslöt i pausen så det blev en riktigt trevlig kväll och en riktigt BRA match som slutade med vinst för BC Luleå.

Och idag är det min tur att “veckostyla” håret men först ska jag iväg till huset och fortsätta. Min bror är redan på plats och eftersom vi har containern i 5 dagar så gäller det att maxa tiden.  🙂

Johannas hårstyling blev succé! Sååå fint!!! och perfekt att få det stylat på salong nu då Johanna dansar på 2 matcher i veckan (igår + i morgon).  Sen är J snuvig så hon valde att ha på sig munskydd av respekt för frisören.  Men jag tycker att det är ytterst få som använder munskydd om dagen… Gör du det ?

Om du ska överraska någon du tycker om eller kanske är bortbjuden till helgen så är mitt Dagens Tips! att du ger bort ett inspirerande magasin inför påskens festligheter + choklad + fina servetter. Och påskliljor är också alltid en riktigt bra idé! (de kostar inte så mycket heller…).  De har fina servetterna kommer från Åhléns och den super söta choklad-påsk-haren hittar du hos Lidl. De har sååå mycket fin påskchoklad där till bra priser!  Tror tex. den här chokladharen kostade 14,90 sek. (den finns i flera olika färger + smaker).

 

Önskar dig en strålande dag fylld av happiness!!!

Och du – vänta inte med att påskpynta hemma! det går fort till påsk nu och vackra påskris + vackra påskliljor lyser verkligen upp i den speciella tid vi lever i!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

64
Kategori: Allmänt, Påsk-present-tips!, Påsken 2022 | 15 Comments

15 responses to “ETT GÅ BORT PÅSK TIPS!”

 1. Lollo says:

  Projekt stavas PROJEKT!!! (Är övertygad om att norska läsare förstår ändå…)

 2. Sofie says:

  Nej, använder inte munskydd i vardagen. Följer rådet att stanna hemma om jag känner mig sjuk annars kör jag på som vanligt 🙂

 3. Lena says:

  Är man snuvig skall man väl stanna hemma? inte gå till varken frissan eller på evenemang. Jag använder inte munskydd i vardagen, noga med avstånd och att stanna hemma om jag känner mig krasslig.

 4. Tina says:

  Hon blev superfin i håret! På mig “fäster” inga stylingprodukter så min frisör har gett upp. 🙂

  Nej jag använder inte munskydd till vardags längre. Jag är trippelvaccinerard och har ej varit sjuk i covid än. Har jag symtom stannar jag hemma. Har dock varit storkonsument av munskydd på jobbet och dom få gånger jag varit i butik under pandemin. Det känns konstigt nu att “leva som vanligt” igen. Har nog blivit lite folkskygg.

 5. Elin says:

  Jeg bruker fortsatt munnbind på jobb, har en jobb der jeg sitter tett på mennesker som er syke. Har hatt covid, men vil unngå å bli smittet av andre virus sånn at jeg må holde meg hjemme! Nå vil jeg ut blant andre mennesker og nyte våren!
  God helg!

 6. petra says:

  Så fint av din dotter 🙂 kan ju vara allergi oxå,nä här har jag bara munskydd hos läkare och tandläkare, kram

 7. Fanny says:

  Man ska verkligen inte gå till frissan om man är snuvig!!
  Hon har fint hår iaf. Om jag får föreslå det bara, hade du klätt mycket bättre i mörkare blond såsom Johannas och inte det där blekta, och stajlat i mjukare lockar.

  • Sandra says:

   Så trista många av dessa kommentarer är! Man kan föreslå ny hårfärg utan att samtidigt dissa den nuvarande looken, en riktig så kallad kränkimang. Huruvida man skriver prosjekt eller projekt, har man inget mer att störa sig på än detta så har man förhoppningsvis rätt små bekymmer i livet. Så försiktiga som de varit i Corona-tider så är jag övertygad om att de inte utsätter personal för risker, blir så trött på alla pekpinnar! Testa att gå tillbaka till er själva och ställ er frågan: hur skulle jag känna om någon skrev detta till mig? Många gånger ser det dessutom hårdare ut i skrift. Jag brukar sällan kommentera sådant här men jag tycker att det tar bort energin att läsa detta och då tänker jag att det är mycket värre Anna-Stina och jag vill gärna att hon orkat fortsättaskriva sina inlägg som jag blir mycket inspirerad av.

   Anna-Stina, tack för härligt påsktips, jag ska genast spana in chokladen på Lidl och Johanna blev så fin i håret!

 8. Linn says:

  Vilken fin uppsättning! Så härligt att få håret fixat

 9. C says:

  Trevligt med match och fina lockar men jag har svårt att förstå varför det verkar så viktigt att varje gång framhålla att ni har ett ”VIP”-bord…?

 10. Denise says:

  Tack för tipsen! Pynta har man missat förra året så tack äve nför påminnelsen! 🙂

 11. Christy Walton says:

  Hej, allihop,
  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån till 2% detta är ett legitimt företag med ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du är erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta låneerbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (christywalton355@gmail.com) Ange även följande detaljer så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  Land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:
  Kontakta oss med ovanstående uppgifter på vår e-post: christywalton355@gmail.com
  Hälsningar till er alla.

 12. Endre says:

  Hej, kontakta ovanstående e-post för kreditering. behöver du ett företagslån eller privatlån? Vi ger lån från 3 000 € till 600 000 000 € till privatpersoner och företag med en ränta på 2 % per år. För mer information, kontakta via e-post: (dakany.endre@gmail.com)

  Akut låneerbjudande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *