ETT GÅ-BORT-TIPS!

Halloween

Ett gå-bort-present tips för runt 150kr = bubbel (50kr) + ett inspirerande magasin (65kr) + ett coolt halloween smycke (kostar från typ 39,90kr). The bat´s är hårspännen från Kapp Ahl (damavdelningen) och BOO halsbandet hittade jag på barnavdelningen hos H&M.

Ni är flera som har frågat mig om vilket bubbel jag dricker då jag är home alone, alltså om jag öppnar en stor vanlig flaska, eller hur jag gör?  Svaret ser ni på bilden! Jag köper ofta hem den här Proseccon som är super god och som kostar runt 50kr.  Den är perfekt att ha hemma när man är sugen på ett glas kalla bubblor! Och då jag ändå var igång och fotade bubblet så slängde jag ihop ett gå-bort-present tips! för god dryck, härlig inspiration och en liten sak, som tex ett bat hårspänne eller ett BOO halsband är perfekta presenter nu inför Halloween.  Och varför inte slänga ner en liten pumpa i påsen också? som en kul grej!  Packa in allt i celofan eller i en papir/gave-påse och ta med istället för en blomma när du ska bort i helgen, eller – köp och ge till en veninna som förtjänar lite xtra uppskattning! 🙂

Man kan använda hårspännen till mycket… som tex till att pimpa en rosett!  Och det här bubblet, alltså det är svårt att få en uppskattning av storleken på flaskan på bilden, men en vanlig flaska innehåller 750ml. och den här innehåller 375ml. 

Nu ska jag sticka iväg ut till DHL och hämta ett paket som innehåller en sak som jag tror kommer att lyfta hela vårt sovrum… , sen blir det en tur på stan med darlingen efter skolan och i kväll: basket!

Njut din dag vidare! 🙂

Kategori: Halloween | 2 Comments

2 responses to “ETT GÅ-BORT-TIPS!”

 1. Madeleine says:

  Vilket bra tips! Skulle ha sett det innan jag åkte iväg och köpte tulpaner som jag ska ge till värdinnan ikväll…
  Alltså du är ju en helt fantastisk mamma.som fixar fredagspåsar, kalendrar och goodiebags. Men jag måste bara fråga ( och inget illa menat) men är inte ert hem överhopat av småpryttlar och grejer? Själv har jag fem barn i åldrarna 7 -12 ( de tre yngsta trillingar) och alla fyller år på våren vilket medför en faslig massa smågrejer efter alla kalas som man bara trampar på, dammsuger upp och snubblar över. Jag anser mig inte vara speciellt pedant men blir GALEN av alla småsaker överallt…
  Har du några bra tips på vad du gör av alla saker?
  Hoppas att din helg blir fin!
  Kram

 2. Frida says:

  VIlket fint tips, jag älskar dina små gå-bort presenttips! Och gissa om jag önskar att få ha dig som gäst någon dag! 😉
  Jag ska sätta igång med Halloweenpyntet i helgen för nästa helg smäller det. Måste svänga förbi lagerhaus och ÖoB och alla andra ställen som du har tipsat om först, haha!
  By the way, förstår du hur nyfikna vi blir på sovrummet nu! Snälla säg att du visar det sen 🙂
  Njut din fredagkväll nu och ha en lovely helg.
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *