Ett gott skratt förlänger livet!

Allmänt

168397-1258
Min prinsessa i sin vagn då vi var ute en tur i em.

För mig är total lycka när mitt lilla hjärta skrattar högt & hjärtligt och det är precis vad hon gör på den här bilden. Jag busade med henne på vägen hem och hon skrattade hur mycket som helst, så där så att hon nästan fick tårar i ögonen. Själv fick jag tårar i ögonen av lycka… underbart! 🙂

Nu har jag sett på Idol och den jag hoppas går vidare i kväll är självklart Tamela! Ring och rösa ni som kan! (jag kan inte rösta från Norge.)

Måste säga att det känns hur trist som helst att det är tjejernas sista kväll för jag tror inte det blir lika skön stämning med Mr.Jihde… tyvärr.. The girls är så busiga och snygga och kul. Han är mer "seriös programledare" på nåt sätt. Nej, jag hade velat se mer av coola Gynning och Miss.Berg! Tokigt att de inte får fortsätta!

Hoppas att du fått skratta lika hjärtligt som mitt hjärta idag! Om inte? så är det inte försent ännu, du  har 2,5 timmar på dig! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Ett gott skratt förlänger livet!”

 1. Engla says:

  Så söt hon är! Håller med ang programledarna, vill ju se Gynning & Berg! Kommer bli så tomt utan dem!

 2. josefine says:

  jag visste inte att de ska sluta, BOOORING!
  Självklart är Johanna alltid lika söt =)
  kramar

 3. AnnaStina says:

  Engla-
  Tack söta du! 🙂 Jag hoppas att TV4 tar sig samman och ber tjejerna vara kvar för det blir ju INTE lika bra utan dem tyvärr. De är underbara! Kram! 🙂
  Josefine-
  Jag hoppas som sagt att TV4 ber dem vara kvar en stund till.. men Gynning har ju kontrakt med Kanal5 nu. Uff, blir boooring utan the girls. Kramis! 🙂

 4. peak oil says:

  How are You check this page regarding See You

 5. What hair cut suits a very slim beautiful girl with an oval face?

 6. Good post. It is really help to us. Its give us lots of interest and pleasure. Its opportunity are so fantastic and working style so speedy. Its really a good article. It gives me lots of pleasure and interest.

 7. Patato says:

  How are You doing? I simply adore eating vegetables especially patatos , Thanks!

 8. blog home says:

  I enjoy exactly what you have implemented here. I enjoy the piece when you point out what you are doing this for you to offer back but I would think by most of the remarks that this method is certainly working for you as well.

 9. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Visit my blog turk ko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *