Ett härligt kaos.

Allmänt

168397-929
Hittar du Johanna mitt i kaoset inne i hennes rum? 😉

Här leker Johanna på sitt rum tidigare idag. Sen gick vi ut och NJÖT solen och nu är vi hemma igen. Sessan är tröttis så nu ska här badas och nattas. Skriver sen och berättar om dagen.! JIG är ute och shoppar tacco middag, det ska bli sååå gott! 🙂

Hoppas du också har haft en lovely day och att du ska hitta på något trevligt i kväll?!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Ett härligt kaos.”

  1. Angel says:

    Det är så det ska se ut,sessan ser ju lycklig ut *s*.Jag tokälskar allt rosa var och kolla lite babykläder i dag till svågerns kommande son,presenter är ju ett mås och fann MASSA hello kitty på h&m regnjacka,kläder ALLT verkligen…

  2. Jessica says:

    Vill bara säga att du är (verkar vara) en underbar person! När jag läser din blogg får jag så inspiration och alltid ett leende på läpparna. Spar därför alltid att läsa det du bloggat under kvällen till morgonen när jag dricker mitt kaffe och sessan busar..För då blir jag glad, redo att starta dagen med alla dina positiva ord!
    Upptäckte din blogg genom Josefine, men tyvärr har ja glömt att läsa hennes utan har blivit din som blivit favoriten.. (måste prioritera, inte all tid i världen med ett busfrö här)
    Sköt om er!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *