Ett hemligt avslöjande i natten… !


En bloggis gjorde mig uppmärksam på att det stod om nästa nr av Kamille Mor & Barn i senast nr av Kamille. Jag har jobbat så mycket att jag inte hunnit bläddra igenom ett enda magasin på flera veckor… (OLIKT mig 😉

Oj, oj, nu blev det så där sent igen…  jag tror att jag måste få mig en sovmorgon till helgen 😉 

Jag har ju varit lite "hemlig" ang. vad det är jag jobbar med sedan en tid tillbaka och har bara berättat om de mode-shop sidor (+ diverse andra mode-saker) som jag gör för Kamille. MEN ! i kväll hade min trevliga bloggis Kristine skrivit en kommentar till mig där hon undrar om jag jobbar med nästa Kamille Mor & Barn ? för hon hade läst i senaste nr av Kamille att nästa nummer kommer i augusti.

Så, med andra ord är det ingen hemlis längre att det blir en fortsättning på Kamille Mor & Barn och därför kan jag berätta att jag jobbar för fullt med INSPIRERANDE saker till nästa nummer och det är min deadline på fredag som gör att den här veckan blir galet busy… Men det är bara KUL !, jag stor-koser mig ! 🙂


Senaste nr av Kamille. "Mina" mode-shop sidor startar i det nr av Kamille som kommer ut i butik den 3:e augusti.

Nu är det bäst att jag går och sover a.s.a.p.  så, jag säger TACK för idag och GoDnAtT !

NaTtAkLeM! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Ett hemligt avslöjande i natten… !”

 1. Grattis till alla roliga jobb du fått, dem passar dig som handen i handsken så jag är inte förvånad att de valt att sammarbeta med dig, kul, kul =) Ha en fin dag i Oslo! Stor kram, Anna

 2. Kristine says:

  HURRA!! Så kjekt for oss. Beklager at jeg skrev det jeg skrev – trodde det var fashion du arbeidet med og at ikke noe var hemmelig. Beklager det så utrolig mye! Men kan ikke si noe annet at jeg gleder meg x no som jeg vet at du skal være delaktig!! Tusen takk!! HURRA! KLem

 3. Åh, spännande! 🙂
  De hr vält RÄTT person att arbeta med!
  Kram

 4. Marte says:

  Gleder meg masse til mor og barn kommer ut!
  Likte 1. nr kjempegodt:)
  Ha en fin tirsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *