Ett hjärta av ull!

Allmänt

168397-1876
Johanna leker alltid i vardagsrummet på förmiddagarna så där är det alltid lite "kaos" med blader och saker överallt 🙂

När jag tog bilden upptäckte jag att hjärtat står och kletar ut en pepparkaka på puffen men det var egentligen lika bra för jag ska ta bort det rosa och göra rött i vardagsrummet/stuen anyday nu tänkte jag. Vem vet, kanske redan idag?

Jag fotade egentligen för att visa er det fina hjärtat jag spikat upp på väggen! Det är ett handgjort av en dam som heter Viveka Zera Arbeståhl och det är hur gossigt som helst för det är gjort i tovad ull 🙂 Jag sålde dessa underbara hjärtan i min butik och fråga mig inte varför jag har haft det liggande i en låda i ett par år? Det är ju helt klart på väggen det hör hemma! 🙂

Nu sover hjärtat och jag ska passa på att fixa till mig. Slö dag här idag 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Ett hjärta av ull!”

 1. jenny says:

  Hej! Tänkte bara höra med dig, du har ju vart i Thailand och ska dit igen, vart är det du brukar vara? jag ska till krabi om någon vecka och tänkte höra om du visste någon bra shopping där? Tack så mycket i förväg 🙂 Kramar

 2. Camilla says:

  Jag har också en “slödag”, läsaer mama och funderar på att sova en stund med Filip…
  Kram CY

 3. Linn says:

  Vilket vackert hem du har!

 4. Zandra says:

  Riktigt mysigt ser det ut att vara i erat Vardagsrum!
  Hoppas du får en härlig Tisdag!
  Kram Zandra

 5. AnnaStina says:

  Jenny-
  Å så härligt att du ska till fantastiska & underbara Thailand! 🙂 Vi reser ju också dit snart och jag LÄNGTAR! Tyvärr har jag aldrig besökt Krabi så jag har inga shopping tips att ge dig 🙁 Alla mina resor har gått till Phuket, Bangkok & Koh Samui. Önskar dig en riktigt trevlig resa! Kram! 🙂
  Camilla-
  Min kära vän! Jag har världens sämsta samvete för att jag inte hört av mig 🙁 Jag ringer dig en dag snart!! och jag hoppas verkligen att vi ses i Thailand! Njut mamma dagarna och hälsa familjen! Kramar! 🙂
  Linn-
  Tack så mycket! 🙂
  Zandra-
  Tack snälla du! 🙂 Önskar dig en härlig onsdag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *