Ett par dagens.


Sjal Falierio Sarti, pälsen sålde jag i min butik men då var den lång (jag har kortat av den hos en skräddare), jeans Zara och väska Zara.  Också är alltid mitt kinesiska lyckoarmband

Idag bjuder jag bara på en bild på mina ytterkläder för jag har bara trippat runt i en basic topp från Filippa K så det är inte speciellt spännande  😉


När jag hämtade Johanna på dagis idag så ville hon gå in och leka med sina kompisar igen 😉  Hon har på sig body från Polarn & Pyret, klänning Zara (tack tomten !) och handväskan är hur viktig som helst.

Det blev korvstroganoff här hemma till middag idag och nu leker en nybadad Johanna före nattning . Jag såg föresten precis att det är Desperate Houswives på norska TV2 i kväll och det står att det är 2:a episoden. Betyder det att det startade förra veckan och att jag missade starten av en ny säsong ? Eller är detta repriser? Någon som vet ?

Önskar dig en trevlig kväll !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Ett par dagens.”

 1. grombaben says:

  Det startet sist uke, den nye sesongen (5 år frem i tid, eller hva det nå var). Så det er nye episoder her i Norge i allefall:)

  Nå skal jeg gå ut og få litt frisk luft før jeg skal slenge meg i sofaen foran tv'en 21.40:)

  Ha en fin kveld!

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Grombaben-

  TUSEN TACK för info snälla du ! 🙂 Så otroligt dumt att jag missade det förra veckan… ja, ja, BRA jag inte missar idag i alla fall ! 🙂 Kos dig i kväll ! Klem ! 🙂

 3. Viktoria says:

  Åh vilka söta små tofflor hon har!!

 4. Madeleine says:

  Vilken söt outfit Johanna hade idag ( som alltid:). Riktigt söta små tofflor.

  Sköt om er.

 5. Gud va långt hår hon fått – ursött!!!

 6. Jayde says:

  Hej! Ville passa på att hälsa:) Jag studerar till lärare och en dag sökte jag info om småbarns psykiska hälsa vilket som lede till Josefines blogg, därifrån klicka jag fram till din sida:) Det har blivit som beroende man går in och läser varje dag. JAg tycker både du och Josefine är hur underbara som helst. Jag beundrar eran personligheter, kärleken för era barn och mycket om era positiva framhållning vilket smittar av sig till mig som bloggläsare. Själv är jag 26 år urprungligen kommer jag från Bulgarien och bor i underbara Malmö. Ha det bäst och lycka till med bloggandet:))

 7. Jayde says:

  Hej! Ville passa på att hälsa:) Jag studerar till lärare och en dag sökte jag info om småbarns psykiska hälsa vilket som lede till Josefines blogg, därifrån klicka jag fram till din sida:) Det har blivit som beroende man går in och läser varje dag. JAg tycker både du och Josefine är hur underbara som helst. Jag beundrar eran personligheter, kärleken för era barn och mycket om era positiva framhållning vilket smittar av sig till mig som bloggläsare. Själv är jag 26 år urprungligen kommer jag från Bulgarien och bor i underbara Malmö. Ha det bäst och lycka till med bloggandet:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *