Ett par dagens.


Skön + fin tröja i ull som är en höst-favorit från Soup Store (märke 120% lin), bluse shoppad i Thailand, jeans-tights H&M, skor Pom D´api.Fläcken på magen = drick yoghurt.

Dagens foto-shoot tog längre än vanligt och på väg hem fiskade vi upp J´s kompis M som kom hem till oss på playdate. Själv ställde jag mig i köket och lyckades bränna hela middagen så JIG fick hämta upp take-away på väg hem. Detta är helt enkelt one of these days… Jag får trösta mig med att det hade kunnat vara värre 😉


En ny tunika från DAY (shoppade den i Stockholm), jeans Diesel och skor Acne. Mina halsband kommer från Bjørg, Koffert och Lorange Design.

Såg du föresten Idol? Jag gissar att Mr.Country & Miss.Varg går vidare men man vet aldrig? det kan gå hur som helst.. Nu ska jag kicka igång kvällspasset och detta blir mitt sista nattskift på en stund så nu är det bara att bita ihop och köra på. Sova får jag göra en annan dag 😉

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Ett par dagens.”

 1. Sundaboet says:

  så söt tös….

  vad jobbar du med? 🙂 KRAM

 2. Ulrica says:

  Så fin Johanna är ! Hon börjar bli en riktigt stor tjej nu, jättefin i jeans 🙂
  Kram Ulrica

 3. Sundaboet-
  Jag driver mitt egna företag, Gizmolina & Co, och har bl.a. styling uppdrag för ett norskt magasin som heter Kamille Mor & Barn.

  Ulrica-
  Tack snälla! 🙂

  KRAMAR !! 🙂

 4. Wojtan says:

  Hej

  Så extra fin i håret du var idag!
  Aha, kommer på när jag skrev det att ni hade fotats idag!
  Snyggt var det allafall!

  Kram Åsa

 5. Maria från Luleå says:

  Söta Johanna!!! Ett riktigt charmtroll! 🙂
  kramar från ett frostvitt norr!

 6. camilla says:

  Å for en nydelig tunika:) Vil ha. Og de smykkene er jo helt underbar. Tenkte å ønske meg et sånt til jul men men listen er allerede lang takket være alle dine lovelye tips og outfit bilder. Så mye herlig inspirasjon:)

 7. Wojtan-
  Tusen tack för komplimangen! Är det foto-shoot så är det 😉

  Maria-
  Stort tack! 🙂

  Camilla-
  Åh vad kul att jag inspirerar, det gör mig glad! 🙂 Tunikan har blivit en favorit, love it! Och jag håller tummarna för att du får ett halsband av julenissen 😉

  KRAMAR till er alla ! 🙂

 8. Jag begriper inte hur du orkar! Jobbar hela dagar och nästan hela nätterna, tar hand om J och hem och alltid, ALLTID ser så strålande ut! Har du något hemligt recept du kan dela med dig av? Du ser fantastisk ut och så också lilla fröken Gizmolina. KRAM och ta hand om er

 9. Therese says:

  Såå flott du ser ut!! Stilig på håret også;) Lykke til med arbeidet da. Husk å passe på deg selv! klem Therese

 10. Johanna says:

  Din tunika var verkligen gudomlig!

 11. Christina says:

  Snygg tunika . Var i Stockholm hittade du den ?

 12. Jessica N says:

  Förstår verkligen inte hur du orkar sova så lite, imponerande, när jag går och lägger mig vid 21-tiden så ska du börja jobba igen liksom, hade jag aldrig orkat, men så börjar våra mornar strax efter fem också….men ville nog bara så säga hur imponerad jag är av dig, //Jessica

 13. Guri says:

  Flott antrekk !
  Acne skoene er virkelig lekre, tipper du ikkje angrer på at du valgte den fargen 🙂

 14. Linda says:

  jättefin tunika!

 15. Hannis says:

  ÅH, vart har du köpt HOME bokstäverna. Vill också ha så stora! 🙂 Kram

 16. dilan says:

  va fint hår 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *