Ett par dagens tack !


Idag bjuder jag på en taskig hållning 😉 och jag har på mig jeans från Zara, mysig hood från Odd Molly (shoppad hos Daisy), jacka Moncler, stövlar Hunter och väska Gucci. Johanna har på sig fleece shoppad i Köpenhamn, väst H&M, jeans tights H&M och i handen håller hon en leksak från Burger King.

Johanna låg nyss på soffan och höll på att somna men så reser hon sig plötsligt upp och säger att hon ska teckna och nu är hon så där småjobbigt övertrött och håller igång för fullt. Och jag som för ett ögonblick trodde att jag skulle få kvällen för mig själv 😉


Boll/lek rummet på Burger King tar fram busflickan i Johanna 😉


Tror ni hon blev blöt om fötterna, eller ? Typ hur blöt som helst 😉


Little Miss.Attitude 😉


Plötsligt fick jag en puss. Underbart!

 
Här ser ni den mysiga hood jag har på mig lite bättre. Den kommer från favoriten Odd Molly och finns som sagt hos Daisy.

Nu målar Johanna med vattenfärg men jag hoppas hon somnar snart 😉 Har lite jobb att göra i kväll också tänker jag se en av filmerna jag köpte. Vilken ska jag välja tycker du? Han er faktisk ikke intressert, eller Vicky Cristina Barcelona?

TrEvLiG kVäLl!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Ett par dagens tack !”

 1. anonym says:

  Du må se "Han er faktisk…", den er super til søndag-kveld-alene-film! Jeg kan virkelig anbefale den. Og den er lett å skru av og på om du skulle ha ei småjente som våkner i kveld…
  Kos deg!

 2. Camilla says:

  Synes du skal velge "Han er faktisk ikke interessert"! Så den på fredag, skikkelig jentefilm:)! Ha en fin kveld!

 3. Underbara bilder! Man blir glad att se er bilder. Ha en underbar kväll.

 4. Charlotte says:

  Vicky Christina Barcelona! Underbar film…!
  O glöm inte tävlingen 🙂
  Kram!

  PS. Är avis på dig som får plats med både ben och jeans i Hunter-stövlarna, haha, jag är höggravid och får blodstopp i vaderna 🙂

 5. Caroline says:

  Hei Anna-Stina!
  Ååh, du må se "Vicky Cristina Barcelona"!! Den er helt herlig og nydelig! Enig med Charlotte i innlegget over. Jeg så den sammen med den fineste gutten jeg vet om, så den filmen gir herlige vibber..
  Ønsker deg en flott filmkveld! Og StOr TaKk for den FINESTE bloggen jeg vet om 🙂
  Klem fra Caroline

 6. Johanna says:

  Varför rundar du inte av kvällen för henne stället? Om du ändå vill att hon ska lägga sig, menar jag.

 7. Camilla says:

  Begge filmene er skikkelig jente-feel-good-filmer, så det kan ikke slå feil!
  Selv om jeg kanskje vil holde en knapp på Vicky Christina Barcelona… ha en deilig søndagskveld!

 8. Irene says:

  Nyfiken som jag är så trycker jag alltid på minibilderna, men det funkar fortfarande inte, man kommer då bara upp till början av sidan.

  Kram till er vackra tjejer!

 9. sara says:

  Vad tycker du om skönhetsoperationer?

  Lägg gärna en kommentar 🙂

 10. åh vilken söt liten unge 🙂

 11. Dennis says:

  Vem bryr sig om var du köpt dina fula kläder???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *