ETT PAR PREMIÄRER…!

God lördag mina kära bloggvänner! 

Det känns sååå underbart härligt med helg !!!  och jag startade min weekend med att köra ut och shoppa färsk nygräddad focaccia (finns på ICA Maxi varje fredag), aioli och fräscha snittblommor. Det är en fredagstradition för mig då jag är uppe i Luleå.  Och helgens snitt, blev för första gången den här säsongen, Tulpaner! Det är alltid något speciellt när vi går in i en ny säsong… och jag älskar verkligen den tiden vi befinner oss i nu!

Halloween närmar sig och butikerna är fyllda av pumpor, dekor och detaljer som kryddar den spooky festligheten.  Och samtidigt så börjar julen att smyga sig fram med ljusslingor, kransar, julkalendrar och andra små detaljer som påminner om att december inte är så långt borta…  Vi lyser upp höstmörkret med tända ljus inne, ljusslingor ute, vi tar på oss härliga stickade tröjor, virar in oss i halsdukar och träden skiftar färg och gör att naturen bjuder på en färgfest som maxar stämningen. Hösten alltså…  Min favoritårstid ! Och jag måste erkänna att det är inte långt bort innan jag tar upp första julgranen…  I vanliga fall brukar jag vänta till efter halloween men i år, då inte J är hemma och vi inte kommer att fira halloween på samma sätt, så ser jag inte vad som skulle stoppa mig? Får tänka på killarna i Stockholm (Pehr och Richard Hante) som har ett extremt julmaxat hem, jag tror de startar i augusti, så jämfört med dom så är jag redan sent ute. Ha, ha. Oh no, nu ser jag att de inte sätter igång förrän i oktober ! ja, ja, någon ska ju vara först så blir kanske jag då.. 😉

 

Säsongens första tulpaner – Check! Jag hittade de hos ICA Maxi. Ett tips! 

 

Och på tal om blommor…du vet de helt fantastiska rosor jag fick av mina J på min födelsedag i söndags? Well, de vissnade tyvärr redan dag 3 så – igår cyklade jag in för att reklamera de hos Interflora eftersom de har 5 dagars garanti på sina blommor och jag fick verkligen helt amazing service !  Så idag har jag varit dit och hämtat hem en ny maffig rosbukett.  (tusen miljoner TACK till personalen på Enströms Blommor !!!)

 

Efter blomsterbutiken så mötte jag upp JIG och vi gick till Luleå Energi Arena för att äta middag innan matchstart och se så fantastiskt vacker himlen  var ute på vägen dit!  

 

Jag bad JIG knipsa bilder av mig men det var lättare sagt en gjort för jag kunde uppenbarligen inte stå still. Ha, ha. Jag hade i alla fall på mig ny bluse från norska Arnie Says + tröja från samma märke som jag shoppat på Tatler. Matchade med Lois jeans och min älskade rosa cykel… sååå glad i den! 

 

Ibland blir det så konstigt ljus när man fotar med telefon. Jag ser typ inklippt ut. Ha, ha. 

 

Min cykel med den helt perfekta rosa färgen kommer från Skeppshult. Bästa cykel köpet ever. 

Dagen andra premiär (efter tulpanerna) var BC Luleå matchen! Första basketmatchen med Luleås basketlag i basketligan. Vi hade ett perfekt VIP bord där vi kunde sitta och se hela matchen och maten var som vanligt fantastiskt god! Mamma, H och min bror gjorde oss sällskap, BC vann stort med en total på över 100 poäng! bästa Mosesson tackades av (du kommer att vara saknad Lasse!) och jag och JIG firade segern med att stanna kvar efter en stund efter matchen.

 

Sen gick vi vidare till lobbyn på Clarion Sign och jag försökte mig på att ta en bättre bild av blusen inne på toaletten. Blusen är verkligen ett tips! Så snygg, skön och glammig. Du hittar den som sagt hos Tatler!  Men alltså min hand… den ser helt gigantisk ut ! som en stor klo… ha, ha. 

Vi avslutade kvällen tillsammans med min kära vän B och hennes mann (och ja, så här rosa blir man i belysningen inne på Clarion) och sen cyklade jag hem med ett stort smil över en fantastisk fredag ! 

 

Nu har jag precis pratat med Johanna. Resan de var i väg på hade varit riktigt kul så hon kom hem med ett stort smil. Hennes värdmamma hade varit snäll och städat hennes rum och värdsystern hade sparat pizza från lunchen som hon kunde äta nu. Jag är så otroligt tacksam över att hon har det så bra! Det ger mig ett inre lugn och värmer mitt hjärta.

Vi ska ut och äta middag i kväll jag och min Mr. så nu ska jag ta och styra upp en outfit.

Önskar dig en riktigt festlig och trevlig lördagskväll !

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

43
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “ETT PAR PREMIÄRER…!”

 1. Elin says:

  Kjøpte også tulipaner for første gang denne sesongen etter jobb igår. Veldig fint å ha å se på i helgen, ellers er der jobb 0730-1600

 2. Lena says:

  Pyntar aldrig till Halloween, ev några höstpumpor på farstukvisten. Julen kommer inte upp förrän 1:a advent. Som det är nu är det nästan så att butikerna kan ha alla högtider framme året runt. Sommaren hinner inte ta slut innan både Halloween och julsaker skall fram.

 3. Pia says:

  Undrar om du börjat med cykelhjälm ? Hoppas det min make ramlade så cykelhjälmen sprack, undra hur huvudet hade varit utan hjälm!! Och nu finns ju kragarna som blåses upp .

 4. Anna says:

  Jag hänger inte med alls, brukar inte tulpaner vara sen vinter/tidig vår?!? Jag älskar tulpaner så blir bara glad om jag kan hitta redan nu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *