Ett pick-nick tips!


Kylväskan är ett tips! Den är riktigt sommar-fin. Finns hos Traktøren, kr 179.

I Kamille nr.10 som kom ut i butik för en stund sedan så hade jag en kylväska från Rice på min önskelista inför sommarens pick-nick´s och idag slog jag till på en sån så nu står den här vid min sida på kontoret och bara väntar på att få fyllas med godsaker och tas med ut i parken….

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Ett pick-nick tips!”

 1. Lena Helmersson says:

  Hej,
  Vilken fin kylväska – packa den med lite godsaker och ta med din lilla sessa på en mysig pick-nic och ta vara på härliga sommardagar. Om "din" tidning skulle finnas i Sverige skulle jag garanterat köpa den och packa med den i min strandväska. Det är så härligt med goá tidningar att titta i sittandes i solen… Själv har jag njutit i solen med nya nummret av "Lantliv". Förstår din "ångest" av att sitta i en lägenhet i sta´n då det är så härligt sommarväder. Vi kommer just från stugan på västkusten där vi haft ljuvligt sommarväder och havet glittrade som allra bäst – då blir kontrasten så stor då vi kom hem. Tur att det bara är två veckor kvar till vi åker ner igen. Havet, havet, havet – tänk att det ger så mycket ro, energi och good feeling. Jag har dock inte tillgång till din härliga blogg i stugan, så det var härligt att läsa igenom dina inlägg då jag kom hem. Som en härlig tidning man mår bra av – TACK! Du är som en härlig solstråle!
  Ta vara på din dag,
  Lena i Uppsala

 2. Mirva ♥ says:

  Hej Anna-Stina!

  Den där godbiten står på min önskelista. Såg den för nån månad sedan och den skall inhandlas vilken dag som helst. 🙂

  KRAM Mirva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *