Ett regnkläder-tips!


Vindjackan (vattentät och i ett material som andas) och regnstället finns hos Daisy och där finns även ett superfint regnställ i samma kollektion till killar i marineblått med lyseblå stjerner på. (märke: Ticket To Heaven).

I detta regnväder passar jag på att tipsa om de FINA regnkläder som jag shoppade till Johanna häromdagen. Hon blev sååå glad över alla blommorna och idag då hon såg vilket väder det var så sa hon “Åh mamma, då kan jag ha på mig mina regnkläder!” 🙂

Nu sitter jag med hårrullar och strax blir det korv med bröd till lunch. Enkelt & gott!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Ett regnkläder-tips!”

 1. Vilka söta regnkläder, förstår att Johanna blev överlycklig, hade jag också blivit! Men jag blir lite konfunderad av att där hänger två jackor? En hemma och en på dagis kanske? Ha de. KRAM

 2. Lotta-
  Vindjackan och regnstället fyller olika funktioner så därför blev det båda 2 ! 🙂 Önskar dig en flott dag! Kram! 🙂

 3. Tindra says:

  Passa på att fota hur du rullar håret nu då! Bra tillfälle. =)

 4. Åh, fattade ju inte jag! Och så läste jag kanske inte så supernoga heller… skäms på mig! 😉 Men fina är det i vilket fall som helst. KRAM

 5. Anonymous says:

  Skäms på dig Lotta!!

 6. Marte says:

  Kjempe fine regnklær : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *