Ett shopping tips!

Allmänt

168397-2580

Jag hittade den har bilden på H&Ms hemsida och tycker att toppen ar riktigt snygg men kjolen kan vi ju glømma 😉 Jag tycker att en sån har topp gør sig bast till ett par slitna jeans en solig vårdag (den ar från H&Ms spring collection).

Phuket kl. 20.30, torsdag kvall.

Nar jag skulle blogga før en stund sedan så upptackte jag att jag glømt kvar kabeln som jag øverfør bilder mellan kameran och pcn med på internetcafet inne i Karon dar vi var idag så nu tror jag att jag måste hoppa in i en taxi och åka dit och hamta… Lite små jobbigt 😉

Johanna somnade nyss och jag såg precis att min mamma smsat och grattat mig på "Maria dagen", och det hade jag helt missat, jag har ju namnsdag idag! Festligt! 🙂 

GRATTIS alla Marior på er dag!! Fira med något gott i kvall! 🙂

Kram!

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Ett shopping tips!”

 1. charlotte says:

  Ja, bilderna man tar betyder verkligen mycket 🙂 Skönt att drömma sig bort till paradiset igen! (Genom mina egna och även dina, så ett stort tack till dig som delar med dig) Sitter alltid med ett stort leende på läpparna när jag läser din blogg. Jag tror inte du förstår vilken bra blogg du har. Och tänk vad kul det kommer bli för Johanna att läsa när hon blir äldre. Du verkar vara såå underbart snäll, fin och genuin 🙂 Där fick jag in ett litet rim också, haha! Ta hand om er. KRAM

 2. charlotte says:

  Men va slarvig jag var nu, GRATTIS på namnsdagen!

 3. Maria says:

  Grattis till oss båda då 🙂

 4. Camilla says:

  Kommer en grattishälsning ifrån Eskilstuna!
  Ha en skön softarkväll!

  Kram Camilla “Maria”

 5. Johanna says:

  Grattis till både dig och mig, och till alla andra som heter maria för den delen;)

 6. Sandra says:

  Grattis på namndagen till dig och till mig =)

 7. tovizz says:

  grattis!
  Åh, överdelen var ju übersöt!

 8. indir says:

  good quality post thanks

 9. sohbet says:

  thanks good post

 10. Valuable information and excellent design you got here! I would like to thanks a lot for sharing your thoughts and time into the stuff you blog post!! Thumbs up! I just hope to have understood this the way it was meant.

 11. I like Your nice blog! Read new interesting information regarding Property in egypt and Egypt property Thanks!

 12. video izle says:

  Great! Thanks for post

 13. How are You, check those blogs regarding wrexham web design and web design wrexham, Bye

 14. knight pvp says:

  Hello, You have to look at that website about online pvp – turk ko, See You

 15. homepage says:

  Hi blogger, commenters as well as everybody else !!! The blog is totally fantastic! A lot of great details and motivation, each of which all of us want! Keep them coming… you all accomplish such an admirable job at such Principles… can’t explain to you just how very much I, for one value all you do!

 16. sesli says:

  Great! Thanks for post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *