Ett shoppingtips.

Allmänt


Klänning / kjole från H&M, pris: 498nok. (Men VAD har skyltdockan på huvudet? snyggt är det då inte 😉

NU somnade äntligen min pigga prinsessa. Herregud, jag förstår inte hur hon orkar vara vaken sååå sent ??  Hon måste ha fått det från mig 😉  I kväll var hon  i alla fall bara pigg & glad & busig och hostade ingenting så det ser bra ut inför morgondagen då vi satsar på dagis igen så att jag kan återgå till mitt jobb. Och just det – jag fick läsa Musse Pigg boken typ 59 gånger i kväll för nattningen har pågått sedan kl.21, men hellre det än hosta ! 🙂

När vi var nere i city idag så såg jag den här klänningen i H&M´s skyltfönster och den såg så fin ut att jag genast gick in för att titta närmare på den. Tyvärr var den utsåld men de sa att den skulle komma in igen. Jag som ÄLSKAR rosetter tycker att den ser fabulous ut !

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Ett shoppingtips.”

 1. annelii says:

  du är inte ensam om att älska rosetter, och den där klänningen var veerkligen fabulous!

 2. elin.e says:

  skinnklänningen är sjukt tung!

 3. celina says:

  Himla snygg klänning!

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tack för era kommentarer ! 🙂 Jag var och tittade efter klänningen i en till H&M butik idag men den var utsåld även där..

  HAPPY weekend ! Kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *