Ett shoppingtips !

Allmänt


Klänning / kjole från H&M Divided (en avdelningen där jag normalt aldrig shoppar, men den delar yta med H&M Trend på den butik där jag oftast tittar in så plötsligt hängde den där… !). Pris: 298nok.

Jag håller på att fixa inne på Johannas rum idag men tog mig plötsligt en paus för att prova en klänning 🙂

Klänningen har skönt stretchigt foder och är i tyll med små prickar på och från midjan och ner är det 3 volanger med tyll. Passar utmärkt både utanpå tex skinnbyxor / tights och helt ensam med stumpbyxor till så den kan dressas både upp & ner och en liten svart kofta till är snyggt liksom ett nitbälte i midjan…

Denna klänning blir mitt dagens shoppingtips om du behöver något festligt i garderoben inför helgen ! 🙂

 
Klänningen är lite "Carrie" 😉 och här ser du bättre hur den ser ut .

Nu ska jag strax gå iväg för att hämta mitt hjärta på dagis så jag önskar dig en underbar eftermiddag och påminner om att det är "Bonde söker fru" på svenska TV4 i kväll kl.20.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Ett shoppingtips !”

 1. bambi says:

  Supersnygg! Jag har också ett tips! En underklänning från Odd Molly som passar till ALLT! Den är supersnygg. Kika på min blogg så får du se!

 2. e m m a says:

  – Du kommer väl ihåg Greys också? Tål inte att missas.

  Jag frågade dig för ganska så längesen om vad du läste innan du startade din butik.. Minns såklart inte ditt svar. Vill ha alla tips som kan fås. Kram

 3. Nina says:

  Wow! så snygg klänningen är och du passar jättebra i den! =)

 4. chatarina says:

  Jättefin, ska titta om jag hittar den här i Gävle,jag tycker förövrigt att din blogg är supermysig..den är så inspirerande och härlig att läsa..har frågat en gång förr men provar igen..den där hjärtlampan du har..vet du om den går att få tag i någonstans?

  Mvh Chatarina

 5. Nicki says:

  riktigt snygg, du är jättefin i den 🙂

 6. Lillian says:

  Det var en jättefin klänning!

  Kika gärna in på mn blogg och leta upp ett passande halsband til den fina outfiten.

 7. e says:

  va söt du va i klänningen!

 8. Alma says:

  Vacker mamma i en vacker klänning!

 9. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TUSEN TACK för alla fina komplimanger ! 🙂 det känns som att den här klänningen kommer att bli en favorit 🙂

  Emma-

  Grey´s går i Norge på tisdagar så jag såg det igår 🙂 Vad menar du med vad jag läste? om jag studerade? Jag startade min butik efter att jag jobbat i olika ledande tjänster i 11 år, bl.a. som Filmstadenchef, marknadschef och CRM-konsult. Mitt bästa tips är att samla på sig massor med arbetslivserfarenhet innan man startar eget ! 🙂 Lycka till ! Kram 🙂

  Chatarina-

  Tack snälla du för din trevliga kommentar 🙂 och förlåt att jag missat att svara på din fråga tidigare. Den fina hjärtelampan sålde jag i min butik Gizmo & Co och det är en svensk dam som gör dem för hand. Hon heter Viveka och jag ska ta och söka fram hennes kontaktuppgifter och göra ett eget inlägg om detta en dag snart 🙂 Önskar dig en härlig torsdag. Kram ! 🙂

  Kramar ! 🙂

 10. Supersnygg klänning! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *