Ett shoppingtips !


Idag har jag på mig linne från By Malene Birger, jeans Fornarina och min nya sjal. Ett tips ! Klipp omgående bort alla märkeslappar på sjalen så slipper du riskera att se ut som jag gör på bilden 😉

Den här fina sjalen fyndade jag igår på Gina Tricot. Den fanns även i orange + gult och man blir glad av priset: 79nok ! och igår var det dessutom -20% på hela butiken så den blev ännu billigare 🙂

Jag kommer att använda den till tunika, t-shirt, linnen och klänningar i sommar. Sjal är en perfekt accessoar !

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Ett shoppingtips !”

 1. Anna N says:

  Stort stort GRATTIS!!!

 2. Den sjalen måste jag titta närmare på i butik

  TACK för ett fint tips

 3. katja says:

  jätte bra blogg ! :d

 4. Tack för grattis Anna och kul att du gillar tipset att ha det gott. Blir glad när jag läser att Katja gillar min blogg, TACK !

  Kramar till er ! 🙂

 5. Brukar sällan vara inne på GinaT, men den där sjalen säger nästan att det är dags att göra ett besök där. Jag gillar de där söta bollarna som detaljer. Synd bara att jenasen inte syntes mer på bild eftersom Fornarina är mitt favvis-märke och jag har närmare 10 par jeans från dem…

 6. Krisitne says:

  HEI !! Det sjalet har jeg også i både hvitt og rosa- mener at du tipset oss om det før påske. Sammenlignet pris på et dyrt og et billig!! I alle fall slik jeg fant det! Takk!! Er kjempefornøyd med mine to.,

 7. Elin says:

  Är den gröna koftan nyinköpt så den finns i butik nu? 🙂

 8. Fred says:

  Har aldrig fattat grejen med bollar på kläder…

 9. Supersöt sjal, gina har mycket bra guldklimpar 🙂

 10. Randy says:

  Sjalen var supersöt även om jag inte brukar gilla Gina.

 11. Maria says:

  Hej, Jag läser din blogg varje dag – and I love it!! Tänk om alla vore så glada & positiva som du! Men jag undrar precis som Petra – var har du hittat söndags-illustrationen, den svart/vita! Den vore supersnygg att ha på väggen och påminna sig själv!

  Mkt tacksam för svar!!

 12. Julie says:

  Hei! Lurer på om du har tips til hvor man kan få tak i hvite trebokstaver (á la de du har i "Johanna")?

 13. Den sjalen är jättefin & jag har turen att ha en likadan.

  Hoppas du har en härlig kväll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *