Ett shoppingtips & feelgood musik !


Shoppingtips inför helgen: Väst från Zara 399nok.

Den här västen fick följa med hem från Zara häromdagen och jag tycker att den är hur mysig som helst men jag har inte helt bestämt mig för om den är hit eller shit? What you think??  ska jag behålla eller returnera?   En som i alla fall är säker på att den är en hit är en av mina favorit bloggisar:  Sofie  🙂

Mitt  feelgoodmusiktips inför helgen är cd´n Orups Bästa ! Jag blir såååå GLAD av flera av hans låtar och just nu spelar jag dem på så hög volym här hemma att jag är rädd för att grannarna strax knackar på 😉

Mina favvo låtar är: Då står pojkarna på rad, Min mor sa till mig, Trubbel, Magaluf (!).  Lita aldrig på gifta män, Unga hjärtan. & My earth angel.   (och jag har SÅ kul minnen från då jag jobbade  på Mc.Donalds 1988 då Oprups första cd kom ut,  han har varit en favvis sedan då , med andra ord i 20 år ! 🙂

Nu är jag i värsta weekend stämningen här ! och strax får jag pussa mitt hjärta också !  Tjohoooo !! 🙂

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Ett shoppingtips & feelgood musik !”

 1. Orup hör till en av mina favoriter. Har massor av härliga minnen från det att jag var mindre då jag och min mamma sjöng högt till låtarna:) Nu hör den till favoriterna när jag går hemma och ordnar:)!

 2. Isabel ♥ says:

  Jag såg precis din blogg men, det är så kul att man börjar se mer och er bloggar med mammor som har barn och bloggar om sitt liv, alltså att det inte bara är tonåringar. Och nu låter jag gammal men jag e bara 14 🙂

  Iaf, fin blogg, den e gullig.

  / Isabel

 3. camilla y says:

  Hej vännen!

  Hoppas att du får en mysig kväll och helg med många pussar!!!

  Kram Camilla

 4. Sara says:

  Västen är en hit! Jag älskar den!

 5. Fia says:

  Ska på Orups show ikväll..=) Lite kul när du bloggade om just honom! Vilken Nostalgi.

  Happy weekend.

 6. Silje says:

  Vesten er drit kul….behold den!!!

  Den kledde deg virkelig……

 7. sara says:

  vill också ha en päls! 🙂 såå snyggt.

 8. Nilla says:

  Jättesnygg pälsväst, behåll den såklart 🙂

  Orup ja, han är såå bra. Vi var och såg den show som visades på tv förra helgen, och den var så himlans bra.

  Hoppas ni får en härlig helg.

  Föresten, har ni nån ny resa till thailand bokad??? och hyr ni ut er lägenhet??

  Stoooor kram från Sverige, och såklart från mig, Nilla.

 9. Nilla says:

  Hmmm glömde ju fråga, vart har du köpt mattan du har i hallen, den med stjärnor?? Vill så gärna ha en likadan, men vet inte vart jag ska börja leta.

  Ha det gott…byebye

 10. Kari says:

  Vesten er fantastisk. En klar keeper :o) Ha en fin helg. Kos dere masse!!! -klem-

 11. Anonymous says:

  SUPERFINAkläder verkligen. Jag läser din blogg varenda dag

 12. Annema says:

  Hei.

  Nå ble jeg litt nysgjerrig på den vesten….mon tro det finnes flere igjen hos Zara i Oslo? Anyone? Fin blogg du har forresten. Husker deg fra den gangen du drev Gizmo i Oslo. Var innom en del ganger der med Ragnhild… Annema (som også har egen "mamma"-mote-blogg).

 13. Carro says:

  Åh den var riktigt snygg! Klart du ska behålla den 🙂

 14. Anonymous says:

  Pälsväst är jättesnyggt men just den där från Zara ser ut att ha lite taskig passform (att döma av bilderna på dig och Sofie)? Det blir liksom lite bylsigt då man såklart vill ha en skinnjacka under..

  Fast att döma av tidigare kommentarer så är jag den enda som inte tyckte att det var en keeper, så du får väl lyssna på majoriteten 😉

 15. Piratmamman says:

  Pälsväst är jättesnyggt men just den där från Zara ser ut att ha lite taskig passform (att döma av bilderna på dig och Sofie)? Det blir liksom lite bylsigt då man såklart vill ha en skinnjacka under..

  Fast att döma av tidigare kommentarer så är jag den enda som inte tyckte att det var en keeper, så du får väl lyssna på majoriteten 😉

 16. Hanna Lundin says:

  Vilken söt väst! 🙂

 17. Jag tycker att du var jättefin i den

 18. Anna says:

  Västen är en keeper! Kanonfin! 🙂

  Det hade gärna fått flytta in en hos mig med!

 19. Mirva says:

  Passformen är inte den perfekta och så gillar jag inte att den ser väääääldigt oäkta ut, inte alls "Anna-Stina" så pass jag känner dig 😉 DISS !!!!

 20. Nina says:

  Åå det är så härligt när man är på sådär bra humör 🙂

  Vissa låtar gör verkligen mycket! 🙂

 21. AnnaStina / Gizmolinas. says:

  Åååååååååå vad KUL att ni är så många som gillar ORUP. ! 🙂 och jag blir super avis på Fia som skulle iväg och se hans show samma kväll.

  TACK också för alla råd ang västen. Jag har faktiskt inte riktigt bestämt mig hur jag gör så ni får väl helt enkelt se om den dyker upp på någon dagens bild eller inte ? 🙂

  Kramar !!! 🙂

 22. AnnaStina says:

  Nilla-

  Vi planerar faktiskt Thailand resa för fullt så vi får se när vi kommer oss iväg… ? Eftersom vi är osäkra på när vi reser så är det oklart med uthyrningen men mejla mig gärna om du är intresserad till: gizmolinas@hotmail.com Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *