ETT SKOTIPS!

Elle belle bi. Du slapp att bli…. !

Det blev bara power-walk på mig idag men jag är nöjd med det! Huvudsaken var att jag kom mig ut och att jag var svettig då jag kom hem. Tänk på det att inte ställa för höga krav på dig själv. Var i stället glad över det du får gjort ! 🙂

Förra veckan var jag på visning av höstens nyheter från Stockholm Design Group hos Eurosko och ni som följer mig på instagram  (om du inte följer mig så tycker jag att du ska göra det, jag heter: gizmolinas) vet att jag fick extrem beslutsångest över vilka skor jag gillade bäst?  för alla var SÅ fina!

Först föll jag för dessa godbitar med s.n.y.g.g.a. gulddetaljer…

….men så provade jag de här som var helt perfekt smala i skaftet (me like!) och super sköna så då blev de mina #1

Och de här är ett tips till alla killar där ute! Skit snygga!

Nu : back to office work!  sen ville J bli hämtad tidigt så vi ska köra ett riktigt härligt måndagsmys hon och jag. Det är en perfekt förläning av helgen att göra det. Vi äter xtra god middag och kör lite chips + dipp. Också är det ju d.e.n. TV-kvällen med bl.a. finalen i Ungkarskvinnan. Can´t wait!!! 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “ETT SKOTIPS!”

  1. Wilhelmine says:

    Hei, støvlene var så fine;) Høres deilig ut med mandagsmys, potetgull og dip tror jeg vi skal ha i dag også. det er jo rene festen med både Top Model, Farmen og den danske serien Rita…så deilig å bare være inne å hygge seg når det er høstvær ute. Det er bare det med å finne ut hva vi skal ha til middag da…hm…noe som er lett å lage, godt og mums…skulle ønske jeg hadde en kokk her i huset…hihi;)) Ha en fin dag fine Gizmolinabloggen!

    • gizmolina says:

      Ja måndagar är verkligen bästa TV kvällen! och jag riktigt längtar efter att se finalen i Ungkarskvinnan ! 😉 Ser du det? Vi har fläskfilét i kylskåpet sedan vår Sverige tur så vi kör på det + pommes noisetter + bea i kväll . Ett middagstips om du kört fast ! annars funkar ju alltid tacos… 🙂 Och ja, gud vilken LYX det vore att ha en kock i byrålådan… brukar drömma om det OFTA ! för här hemma är det jag som lagar all mat 😉 Önskar dig också den bästa dagen ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *