Ett skotips !


Snygga sandaler med nitar från Bianco. De finns även i brunt och det är nästan så att man måste ha ett par i varje färg, i alla fall om man är lika glad i nitar som jag är 😉  Pris: 550nok  (600sek).

Efter en HÄRLIGT inspirerande jobbdag så hämtade jag en busig Johanna på dagis. Nu har vi ätit middag och det börjar bli dags för nattning så vi ses igen lite senare.

Hoppas att du har haft en riktigt BRA dag ?!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Ett skotips !”

 1. Sofie says:

  Skit snygga!!!

  Men lite för dyra för min ekonomi just nu, speciellt eftersom det "bara" är ett par sandaler

  😉

 2. Liv says:

  Nydelige!! Jeg shoppe sandaler i New York, reiser i morgen… Det blir blogging fra byen, så følg gjerne med 🙂 Klemmer Liv

  PS! Liker bloggen din veldig godt

 3. Verkligen JÄTTESNYGGA sandaler!

 4. Anonymous says:

  åååh va snygga! Jag älskar nitar och Bianco! Blev kär i deras flip flop med gulddetaljer. Men 800 för flip flop? De där verkar mer värda pengarna!

 5. Mikaela says:

  Åh. Dom där skorna var ju hur snygga som helst. Ska löpa till Bianco och köpa mig ett par bruna. Tack för tipset och ha en fantastisk kväll. Kram.

 6. Philia says:

  Verkligen snygga!! Jag har också inhandlat sandaler med nitar idag, men mina kommer från Friis & Co! Men var är solen, så man kan trippa runt i sina fina sandaler?

  Här är det bara gummistövlar som gäller…

  Tack för en rolig blogg!

  Kram P.

 7. Babysessan says:

  Älskar din blogg är helt underbar, tack. Åh vilka fina skor. Sommaren är räddad, ska köpa ett par imorgon. Tack för tipset

  Trevlig kväll

 8. Hej finaste

  påminner lite om mina som jag köpte i våras, men ett par bruna skulle nog passa min nya "bohemmamma ala odmmolly stil" haha. Ska spana in dem under semestern tack för tipset=0)

 9. Anonymous says:

  Ursnygga 🙂 Verkligen!

 10. Madelene(L) says:

  Vilka fina skor. Hoppas att du har haft en underbar dag. ÄLSKAR din blogg du gör mig såååå glaaad.Det känns så underbart att gå in hät och läsa.

  BAMSE kram Madelene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *