Ett smaskigt boktips!

I dessa bokmässetider så passar det bra med ett boktips!

Om du är lika glad i kändis-skvaller som mig och gillar att läsa tex magasinet S (det bästa tycker jag) så kommer du också att älska Bingo Rimérs bok “En flickfotografs bekännelser”. Alltså vilken kille och vilket liv han levt (och lever). Helt c.r.a.z.y. ! Det är ytterst sällan som jag sträckläser en bok men den här kunde jag inte släppa och mycket smaskigare än så här kan det knappast bli… Killen är ju galen, på ett skönt sätt, och jag älskar människor som går sina egna vägar och bara kör.  You go Bingo!!! 🙂

P.S både Bingo och hans tjej bloggar så klart. Jag har följt deras bloggar då och då genom åren men nu, efter att jag läst boken, så kommer jag att följa dem flitigare.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Ett smaskigt boktips!”

 1. LenaA says:

  Har oxå läst den och tyckte precis som du att WOW vilket liv han har levt…mitt känns ju helmesigt jämfört med hans 😉
  Ha det så jättehärligt i Thai!
  Hälsn från ett 17 grader varmt Sthlm idag

 2. gizmolina says:

  Lena-
  Ja, shit vad killen har varit med om mycket som vi vanliga dödliga inte ens kommer i närheten av… ! Kul läsning!! Önskar dig en trevlig kväll! Kram! 🙂

 3. Ja jag sträckläste den av fascination jag med och sen fick Mamma den 🙂

  Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *