Ett spontan besök i Thailand!

Allmänt

168397-1505
Jag var absolut inte klädd för middag ute, planen var bara att gå en tur med Johanna… Så – jag har på mig jeans från Replay, spetslinne från S´nob, t-shirt från Slendid och topp från Bruuns Bazaar.

Jag & Johanna har precis kommit innanför dörren efter att vi spontant har besökt Thailand. Ja, alltså inte på riktigt som ni säkert förstår 🙂 Men – vi har varit och ätit på "Yaya´s" som en är restaurang med interiör som ska få en att känna att man faktiskt ÄR i Thailand. De har t.o.m. en tuk-tuk där inne och elefanter etc. Stället ligger dörr i dörr med där vi bor men jag hade faktiskt aldrig varit där förut och det är tack vare Josefine som vi hamnade där idag.!

Plötsligt får jag ett sms av henne om att hon & hennes E´s är där så vi gick dit och gjorde dem sällskap. Jätte mysigt!!! 🙂 TACK Josefine för att du bjöd dit oss!! Ni gjorde vår dag! 🙂

Nu ska jag skynda på och fixa gröt till hjärtat här och sen är det badning & nattning innan jag bloggar nästa gång. Lägger ut fler bilder från middagen då…

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Ett spontan besök i Thailand!”

 1. Kimj says:

  fin bild! Ha en trevlig kväll! Kram KimJ

 2. AnnaStina says:

  Kimj-
  Tack 🙂 Ha en trevlig kväll du också.
  Elle-
  Thanx! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *